Γιορτές με την Underground Youth Orchestra

Η δημοφιλής νεανική ορχήστρα μας προσκαλεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, στο κτήριο της οδού Πειραιώς, για να κλείσουμε τη χρονιά και να υποδεχθούμε το 2017

Γιορτές με την Underground Youth Orchestra

Οι φετινές γιορτές γεμίζουν χρώμα, ρυθμό και μαγεία σε μια ιδιαίτερη μουσική γιορτή, συντροφιά με την Underground Youth Orchestra. Η δημοφιλής νεανική ορχήστρα σας προσκαλεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, στο κτήριο της οδού Πειραιώς, για να κλείσετε τη χρονιά και να υποδεχθείτε το 2017 με μια λαμπερή εορταστική συναυλία για μικρούς και μεγάλους, υπό την μουσική διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη.

Γιορτές με την Underground Youth Orchestra - εικόνα 1

Ανταλάσσουμε ευχές σε μια βραδιά που θα ντυθεί με μελωδίες στο πνεύμα και την παραμυθένια ατμόσφαιρα των ημερών με μια επιλογή έργων των J. S. Bach, F. Schubert, P.I. Tchaikovsky, κάλαντα, χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και αποσπάσματα από soundtrack που όλοι αγαπήσαμε. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Παραγωγή: Ekfrassis Productions Επικοινωνία: Στέλλα Πεκιαρίδη Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου Ώρα έναρξης: 20.30 Διάρκεια: 80΄ Χώρος: Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138 Τιμές εισιτήριων: 10 €, Φοιτητικό - Ανέργων 7€ Προπώληση: Viva.gr & σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης των συνεργατών της Viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Underground Youth Orchestra

  • Χριστουγεννιάτικα

Μελωδίες στο πνεύμα και στην ατμόσφαιρα των ημερών, με επιλογή έργων Μπαχ, Σούμπερτ, Τσαϊκόφσκι, κάλαντα, γιορτινές μελωδίες και αποσπάσματα από αγαπημένα σάουντρακ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.