Uncharted: The Lost Legacy τον Αύγουστο

Η περιπέτεια γένους... θυληκού στο PS4/PS4 Pro το καλοκαίρι - και στα ελληνικά

Το 2017 έχει ήδη αναδειχθεί - με μόλις το πρώτο του τρίμηνο να έχει περάσει - σε μία από τις καλύτερες χρονιές για το PlayStation4 από πλευράς αποκλειστικών τίτλων και γενικώς ποιοτικών games. Από τον Ιανουάριο το σύστημα της Sony "μετρά" ως δικά του τα Gravity Rush, Nioh, Persona 5, Yakuza 0 και Horizon: Zero Dawn, φιλοξενεί τα For Honor και Mass Effect Andromeda, περιμένει τον Ιούνιο το Wipeout Omega Collection και το φθινόπωρο το Gran Turismo Sport... και μερικές ακόμη εκπλήξεις έως τον Δεκέμβριο. Το κοινό που αγάπησε τα Uncharted όμως - με άλλα λόγια σημαντικότατο ποσοστό των κατόχων PS4 αυτή τη στιγμή - έχει να προσβλέπει και στο τελευταίο "υποκεφάλαιο" της σειράς (με τον τρόπο που την γνωρίζαμε μέχρι τώρα τουλάχιστον), την επέκταση του Uncharted 4 που είχε αποκαλυφθεί μαζί με το The Last of Us 2 τον Δεκέμβριο.

Αναφερόμαστε βεβαίως στο Uncharted: The Lost Legacy, στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί βεβαίως ο Nathan Drake αλλά η Chloe Frazer (υποβοηθούμενη από την Nadine Ross). Αν και το The Lost Legacy δεν είναι "πλήρης" τίτλος Uncharted των 25-30 ωρών (η Naughty Dog υπογραμμίζει πως για τους περισσότερους gamers η διάρκειά του ανέρχεται στις 12-15 ώρες), το σενάριό του, η απόδοση των διαλόγων, ο τεχνικός του τομέας και κάθε άλλο του στοιχείο είναι του επιπέδου ποιότητας ΑΑΑ που περιμένουμε πλέον από οποιοδήποτε Uncharted.

Το The Lost Legacy θα κοστίζει €39.99 και θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και στην χώρα μας, τόσο σε υλική μορφή στα καταστήματα όσο και σε ψηφιακή στο PlayStation Store. Όπως συνηθίζει να κάνει η Sony τα τελευταία χρόνια, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση ο τίτλος θα είναι πλήρως εξελληνισμένος - τόσο δηλαδή στο περιβάλλον λειτουργίας του και τα μενού επιλογών, όσο και στους υπότιτλους των διαλόγων. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι και όσες είχαν αποκτήσει πέρυσι το Uncharted 4 στις εκδόσεις Digital Deluxe Edition, Explorer’s Pack ή Triple Pack θα λάβουν το The Lost Legacy εντελώς δωρεάν.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την εισαγωγική σκηνή που έδωσε στην δημοσιότητα η Sony, η ατμόσφαιρα του The Lost Legacy και η καλλιτεχνική επιμέλεια που επιδεικνύει είναι... πέρα για πέρα ύφους και επιπέδου Uncharted. Υπομονή μερικούς ακόμη μήνες, λοιιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ