PS Vita: Το περιβάλλον χειρισμού

Πώς δείχνει στην μορφή που θα το παραλάβουν οι πρώτοι του κάτοχοι;

Τα games του PlayStation Vita είναι άκρως εντυπωσιακά και θα ασχοληθούμε με αυτά εκτενώς την επόμενη εβδομάδα, λίγη βάση ωστόσο έχει ως τώρα δοθεί στο περιβάλλον χειρισμού της καινούργιας συσκευής της Sony. Με την ενσωματωμένη λειτουργία σύλληψης στιγμιοτύπων που προσφέρει το Vita, λοιπόν (PS+Start) συγκεντρώσαμε και παραθέτουμε μερικές εικόνες από το βασικό "λειτουργικό σύστημα" του νέου φορητού PlayStation. Αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα της Sony δεν επιτρέπει τη σύλληψη στιγμιοτύπων απ' οπουδήποτε - όχι από games, για παράδειγμα, ή από video καθώς αναπαράγεται - όμως όσα επιλέξαμε δίνουν, θεωρούμε, μια καλή ιδέα του τί μπορεί να περιμένει πως θα... αγγίξει ο κάτοχος ενός PS Vita την επόμενη εβδομάδα.


H αρχική κεντρική οθόνη του PS Vita - μετά το βήμα "Unlock" δηλαδή - δείχνει κάπως έτσι. Ο κάτοχός του είναι σε θέση να διαμορφώσει το πώς θα δείχνει αυτή και κάθε άλλη "σελίδα" με εικονίδια, όσον αφορά τόσο το ποιά φαίνονται πού, όσο και το background κάθε σελίδας.


Η δεύτερη σελίδα, με περισσότερες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και τα πρώτα games που είχαμε στη διάθεσή μας. Σε κάποιο χρονικό σημείο στο μέλλον ίσως η Sony χρειαστεί να προσφέρει κάποια δυνατότητα ομαδοποίησης των εφαρμογών.


Με... "διπλό κλικ" στο πλήκτρο PS εμφανίζεται μία λίστα με όλα τα πρόσφατα σημεία του περιβάλλοντος χειρισμού όπου έχει μεταβεί ο χρήστης. Η αλήθεια είναι πως δεν το χρησιμοποιήσαμε ιδιαίτερα.


ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ