PlayStation VR: διαδρομή τριών ετών, επιτυχής

Και εκπτώσεις αμέτρητων τίτλων του στο PS Store για τα γενέθλιά του από την Sony

Είναι... απολύτως αληθινά, και καθόλου εικονικά, δύσκολο να πιστέψει κανείς πως πέρασαν κιόλας τρία ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας της Sony, το PlayStation VR, βρήκε τον δρόμο του στα ράφια των καταστημάτων. Η εμπορική του πορεία ήταν αρχικά πολύ καλή, εξελίχθηκε με διακυμάνσεις στην διάρκεια αυτών των 36 μηνών, είναι ωστόσο το μακράν περισσότερο επιτυχημένο προϊόν του είδους του αυτήν την στιγμή: η πελατειακή του βάση πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως, με τον ανταγωνισμό του - τα HTC Vive και Oculus Rift - να μην ξεπερνούν μαζί ούτε τα μισά από αυτά. Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως στα μάτια του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού αυτήν την στιγμή το PS VR εκπροσωπεί την εικονική πραγματικότητα και τις προοπτικές της - και η Sony συνεχίζει να το υποστηρίζει ποικιλοτρόπως.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και η μεγάλη εκπτωτική προώθηση που διοργανώνει αυτές τις ημέρες στο PlayStation Store η Sony με αφορμή ακριβώς αυτήν την επέτειο των τριών ετών διαδρομής του PS VR στην αγορά. Οι Ιάπωνες έχουν συγκεντρώσει πολλές δεκάδες τίτλων για το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας που συνεργάζεται με PS4 - games από οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να φανταστεί κανείς, ανάμεσά τους και κορυφαία δείγματα όπως τα Rez Infinite, Tetris Effect, Moss, Superhot, Skyrim, Thumper, Batman Arkham και άλλα πολλά. Οι μειώσεις τιμών ποικίλουν ανάμεσα στο -35% και το -60% και με το κόστος των περισσότερων παραγωγών να είναι ήδη χαμηλότερο από αυτό των νέων games για PS4, δεν θα χρειαστεί οποιοσδήποτε πολλά χρήματα είτε για να ολοκληρώσει, είτε για αν ξεκινήσει την συλλογή του με ποιοτικούς τίτλους εικονικής πραγματικότητας.

Η προωθητική ενέργεια της Sony έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου. Σημειώνουμε, δε, πως αυτόν τον καιρό τυχαίνει να βρίσκεται σε εξέλιξη και μία άλλη προωθητική ενέργεια της Sony, η λεγόμενη Games of a Generation, η οποία κάνει επίσης μεγάλες εκπτώσεις σε κορυφαία games του PS4, ανάμεσά τους και ορισμένα για PS VR όπως τα Blood&Truth, Deracine, Everybody's Golf και Farpoint. Ευκαιρία διπλή; Ω ναι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ