PlayStation Store: εκπτώσεις ΑΑΑ, για λίγο ακόμη

Μεγάλες μειώσεις τιμής σε κορυφαίες παραγωγές και extra περιεχόμενο για games όλων των ειδών

Μετά από την πρώτη φάση εκπτώσεων στο Δικτυακό κατάστημα της Sony για τα PlayStation, το PS Store, η οποία έλαβε χώρα μέσα στην πρόσφατη εορταστική περίοδο, μία δεύτερη φάση βρίσκεται σε εξέλιξη - για λίγο ακόμη, καθώς τα μεσάνυχτα της 20ης Ιανουαρίου ολοκληρώνεται και αυτή. Ελάχιστες ώρες, με άλλα λόγια, απομένουν για όσους και όσες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες τις μειώσεις τιμής σε πάνω από 700 games και υλικό γι' αυτά, να το κάνουν. Τα highlights ανάμεσα στους προσφερόμενους σε χαμηλότερη τιμή τίτλους ΑΑΑ βεληνεκούς περιλαμβάνουν τα Battlefield 4, Bloodborne, Doom, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Fallout 4, Star Wars Battlefront, Mirror's Edge Catalyst και Mortal Kombat X.

Aξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την φάση των εκπτώσεων στο PS Store κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους και games για το PlayStation VR - οπότε όσοι τυχεροί και τυχερές είναι κάτοχοι του περιφερειακού εικονικής πραγματικότητας της Sony έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν φθηνότερα ποιοτικούς και πρακτικά ολοκαίνουργιους τίτλους όπως οι Robinson: The Journey, Eagle Flight, Keep Talking and Nobody Explodes ή Loading Human Chapter 1.

Εκπτώσεις σημαντικές έχουν γίνει, άλλωστε, και σε extra περιεχόμενο για games του PS Store: o σχετικός κατάλογος είναι μεγάλος, αλλά ξεχωρίζουν επεκτάσεις και πρόσθετο υλικό όπως το Star Wars Battlefront Season Pass, το Bloodborne: The Οld Hunters, το Mortal Kombat XL Pack ή το XCOM 2 Reinforcement Pack. Όπως προαναφέραμε όλες οι παραπάνω εκπτώσεις - και πολύ περισσότερες - θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 20/1 τα μεσάνυχτα, οπότε... όσοι πιστοί, ανά χείρας την πιστωτική!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ