Η επέλαση των... bundles

Ειδικές εκδόσεις Xbox 360 και PS3, εγκαίρως για την εορταστική περίοδο

Είναι γνωστή και - για ένα συγκεκριμένο ποσοστό του καταναλωτικού κοινού όντως χρήσιμη - η στρατηγική των Sony, Microsoft και Nintendo να κυκλοφορούν ειδικές εμπορικές εκδόσεις των συστημάτων τους, είτε "ενισχυμένες" σε σχέση με τις τυπικές, είτε σε συνδυασμό με ΑΑΑ games για τα φορμά τους. Ε, τώρα που το Xbox 360 Elite και το PlayStation3 πωλούνται με σκληρούς δίσκους των 120 GB προς 249 και 299 ευρώ αντίστοιχα, απευθυνόμενα στο ευρύ κοινό, εκείνοι οι καταναλωτές που θα ήθελαν "το κάτι παραπάνω", τί επιλογές έχουν; Όπως δείχνουν τα πράγματα, από τις αρχές Οκτωβρίου θα έχουν ουκ ολίγες, αφού οι Microsoft και Sony σκοπεύουν να προτείνουν τέτοιες ειδικές "αναβαθμισμένες" εκδόσεις με κορυφαία games που όλοι θεωρούμε ήδη πως θα σημειώσουν εξαιρετική επιτυχία ούτως ή άλλως.

Η Microsoft έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει τουλάχιστον δύο τέτοια bundles. Το ένα αφορά στο Call of Duty Modern Warfare 2 της Activision και το άλλο στο δικό της Forza MotorSport 2. Τα Xbox 360 που θα περιέχονται στα "πακέτα" αυτά θα φέρουν σκληρό δίσκο όχι 120, αλλά 250 GB και φυσικά ένα αντίτυπο του τίτλου. Το bundle του Modern Warfare 2, ωστόσο, συνοδεύεται από δεύτερο μαύρο χειριστήριο και χαρακτηρίζεται από "στρατιωτική" διακόσμηση στο περίβλημα του 360, κάτι που δεν προσφέρεται από το bundle του Forza3. Σημειώνεται πως μόνο με αυτά τα "πακέτα" (ή άλλα που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη) θα μπορεί κανείς να αποκτήσει Xbox 360 με αυτής της χωρητικότητας σκληρό δίσκο.

Το PlayStation3 φυσικά δεν έχει τέτοια... θέματα με το σκληρό του δίσκο (αφού αυτός είναι αναβαθμίσιμος από το χρήστη οποτεδήποτε το κρίνει σκόπιμο), η Sony ωστόσο επίσης σκοπεύει να προσφέρει ειδικά bundles. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της ιαπωνικής εταιρείας, αλλά έχουν διαρρεύσει στο Web βάσιμες φήμες για "πακέτο" ενός PS3 με δίσκο των 250 GB και αντίτυπα των Uncharted 2 ή Buzz World Quiz. Αυτά τα δύο είναι εξαιρετικά πιθανό να αποδειχθούν αληθινά, φήμες μάλιστα υπάρχουν και για αντίστοιχα "πακέτα" με τα Assassin's Creed 2 και Gran Turismo 5 (!!). Στις τοπικές αγορές, άλλωστε, είναι πολύ πιθανό η Sony να κάνει κι άλλες συνεργασίες για ειδικά "πακέτα", με εταιρείες όπως η Electronic Arts (NFS Shift, FIFA 2010). Μόλις έχουμε επιβεβαίωση, ενημερώνουμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ