Εορταστικές κληρώσεις 2020-2021

PlayStation, κινητό και video games για... λίγους και καλούς τυχερούς ή τυχερές

Η φετινή εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σαφώς διαφορετική από τις προηγούμενες, δυστυχώς, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως θα πρέπει να... καταργήσουμε τις παραδόσεις του Αθηνόραμα Digital που αξίζουν! Σε συνεργασία με την Sony Interactive Entertainment Europe και την Honor Greece διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας, με δώρα που θα βρουν τον δρόμο τους στα χέρια 17 τυχερών νικητών ή νικητριών!

To μεγαλύτερο δώρο των φετινών μας εορταστικών κληρώσεων προσφέρει η Sony Interactive Entertainment Europe και είναι το... πληρέστερο "σετ" PlayStation4 που έχουμε προσφέρει ποτέ! Απαρτίζεται από ένα PlayStation4 Pro, ένα PlayStationVR Mega Pack (την νέα έκδοση με κάμερα και 5 games συνοδευτικά), ακουστικά Gold Wireless, δεύτερο χειριστήριο DualShock4, συνδρομή 12 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus, κάρτα αξίας €50 για το PlayStation Store και αντίτυπα των Nioh II, Dreams, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II και Sackboy: A Big Adventure, όλα για έναν τυχερό ή τυχερή που θα απολαύσει αμέτρητες ώρες ποιοτικής διασκέδασης.

Το δεύτερο των φετινών μας εορταστικών κληρώσεων είναι ένα smartphone και το προσφέρει η Honor Greece: πρόκειται για το Honor 9A, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, τριπλό σύστημα κύριας κάμερας και μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh για πολύ, πάρα πολύ μεγάλη αυτονομία. Στα συν και η μεγάλη, φωτεινή οθόνη 6.3 ιντσών και ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος. Ό,τι πρέπει για τα "απλά και καθημερινά", για έναν τυχερό ή τυχερή.

Δεκαπέντε ακόμη φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα κερδίσουν games για PlayStation4: η Sony Interactive Entertainment Europe προσφέρει από τρία αντίτυπα των Nioh II, Dreams, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II και Sackboy: A Big Adventure για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές.

Δυστυχώς επειδή οι συνθήκες της πανδημίας δεν μάς επιτρέπουν, αυτή τη φορά, να χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό κληρώσεων που διαμορφώθηκε στο Αθηνόραμα βάσει GDPR πριν από δυόμισι χρόνια, θα πρέπει να... καταφύγουμε και πάλι στο Facebook. Oι φίλοι και οι φίλες που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση αυτόματα. Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνει κανείς σχόλια στην δημοσίευση του παρόντος άρθρου στο Facebook, παρά μόνο να είναι εγεγγραμμένος ως μέλος στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital εκεί.

Οι εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 10/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο website και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 11/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ