E3 2019: επίσημο το Xbox Game Pass Ultimate

Πάνω από 100 games για Xbox One, ακόμη τόσα για Windows PC και συνδρομή Xbox Live Gold σε ενιαία τιμή

Οι σχετικές πληροφορίες είχαν διαρρεύσει μέρες πριν από την συνέντευξη Τύπου της Microsoft, όμως είναι πάντοτε σημαντικό να έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση μαζί με πρόσθετες πληροφορίες: ο αμερικανικός κολοσσός επεκτείνει την παρούσα συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, η οποία προσφέρει περισσότερα από 100 διαλεγμένα games του Xbox One για ενασχόληση δίχως κανέναν περιορισμό με αντίτιμο τα $9.99 μηνιαίως, στους προσωπικούς υπολογιστές. Παράλληλα συμπεριλαμβάνει στον συνδυασμό αυτό και την συνδρομή Xbox Live Gold, ονομάζοντας την νέα της πρόταση Xbox Game Pass Ultimate και κοστολογώντας την προς $14.99 μηνιαίως.

Ο συντελεστής αξίας/κόστους του Xbox Game Pass Ultimate είναι ομολογουμένως πολύ υψηλός στα μόλις $180 ετησίως, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μόνο $60 κοστίζει η συνδρομή 12 μηνών στο Xbox Live. Με τα... $120 της διαφοράς λαμβάνει κανείς πάνω από 100 games του Xbox One S/X και πάνω από 100 για Windows 10, σε επίπεδο ποιότητας αξιόλογο συνολικά, εξασφαλίζοντας παράλληλα πως όλα τα games που θα διαθέτει η Microsoft τον επόμενο καιρό θα τού προσφέρονται δωρεάν. Σε αυτά τα games περιλαμβάνονται, για τους επόμενους 12-18 μήνες, παραγωγές όπως τα Age Of Empires Ι/ΙΙ/ΙΙΙ, Bleeding Edge, Gears 5, Halo Infinite, Halo: The Master Chief Collection, Microsoft Flight Simulator, Minecraft Dungeons, Ori and the Will of the Wisps και αρκετά ακόμη.

Η αλήθεια είναι, φυσικά, πως για να αξιοποιήσει κανείς στο έπακρο την αξία του Xbox Game Pass Ultimate θα πρέπει να παίζει αρκετές ώρες κάθε μήνα τόσο σε Xbox One όσο και σε PC, κάτι που δεν κάνει μεγάλο ποσοστό των παικτών - ενώ στους δύο καταλόγους υπάρχουν και αρκετές "επικαλύψεις", τα ίδια δηλαδή games που προσφέρονται τόσο σε Xbox One, όσο και σε PC. Όμως αν θέλει κανείς να έχει ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση σε πληθώρα ποιοτικών επιλογών για την διασκέδασή του με video games και προτιμά να παραμείνει στο... "παραδοσιακό" μοντέλο παιχνιδιού (με εγκατάσταση των τίτλων στο εκάστοτε σύστημα και αξιοποίησή τους δίχως Δικτυακή σύνδεση αν αυτή δεν είναι διαθέσιμη), τότε το Xbox Game Pass Ultimate σαφέστατα συμφέρει. Τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ