Assassin's Creed Odyssey: άφθονο υλικό μετά την κυκλοφορία

Η μεγάλη παραγωγή της Ubisoft θα συνεχίσει την πορεία της τους επόμενους μήνες με Season Pass και άλλο extra υλικό

Έχει καταστεί αντιληπτό εδώ και πολύ καιρό, φυσικά, ότι όλες οι μεγάλες εκδότριες εταιρείες video games προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να επεκτείνουν την "διάρκεια ζωής" των τίτλων τους, κάνοντας παράλληλα ό,τι μπορούν ώστε οι τίτλοι αυτοί να συνεχίσουν να αποφέρουν έσοδα για σημαντικό χρονικό διάστημα μετά την αρχική τους κυκλοφορία. Με αυτήν την συλλογιστική έχει καθιερωθεί το σύστημα των Season Pass, που αγοράζεται ως τμήμα των προπαραγγελιών ή αργότερα ως DLC και προσθέτει extra περιεχόμενο ή/και επιλογές παιχνιδιού στην αρχική παραγωγή. Τα πρόσφατα παραδείγματα τίτλων που έχουν επιτυχημένα αξιοποιήσει αυτόν τον μηχανισμό περιεχομένου είναι ουκ ολίγα, όμως η Ubisoft φαίνεται να έχει την φιλοδοξία να τον ωθήσει... πέρα από οποιοδήποτε σημείο έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα, με το Assassin's Creed Odyssey!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: το κύριο τμήμα του Season Pass θα απαρτίζεται από δύο σεναριακά extra σετ περιεχομένου, το καθένα εκ των οποίων θα εξελιχθεί μέσα από 3 επεισόδια που θα προσφέρονται με διαφορά 6 εβδομάδων το ένα από το άλλο. To πρώτο τέτοιο σετ ονομάζεται "Legacy of the First Blade", θα διατεθεί τον Δεκέμβριο και θα παρουσιάσει στο κοινό των Assassin's Creed τους προκατόχους των ομώνυμων δολοφόνων (ακόμη και τον πρώτο που χρησιμοποίησε το είδος του κρυφού μαχαιριού που έχει αναδειχθεί σε εμβληματικό στην σειρά των games της Ubisoft).

To δεύτερο σετ θα γίνει διαθέσιμο την ερχόμενη άνοιξη, θα φέρει τον τίτλο "The Fate of Atlantis" και θα προκαλέσει τους παίκτες ν' ανακαλύψουν τα μυστικά της ομώνυμης αυτοκρατορίας που χάθηκε στα βάθη του ωκεανού, φέρνοντάς τους παράλληλα αντιμέτωπους με υπερφυσικά τέρατα της μυθολογίας. Γνωρίζουμε πόσο πλούσια είναι σε αυτόν τον τομέα η ελληνική μυθολογία, από την οποία το Assassin's Creed Odyssey αντλεί υλικό, οπότε ανυπομονούμε να διαπιστώσουμε τί έχει επιλέξει να φέρει στην οθόνη η Ubisoft και πώς θα το υλοποιήσει ώστε να προσφέρει κάτι αληθινά συναρπαστικό.

Οι κάτοχοι του Season Pass έχουν και σε δύο ακόμη μεγάλα bonus να προσβλέπουν: το Assassin's Creed III Remastered και το Αssassin's Creed Liberation Remastered, τα οποία θα τούς προσφερθούν εντελώς δωρεάν, αναβαθμισμένα μάλιστα σε ανάλυση 4Κ, με υποστήριξη στην τεχνολογία απόδοσης χρώματος HDR, κατά πολύ καλύτερο φωτισμό και άλλες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα.

Σωστά - και προκειμένου να αποφύγει σχετική... γκρίνια, βέβαια, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία - η Ubisoft σε όλο αυτό το διάστημα προσφοράς εκ μέρους της του περιεχομένου που θα περιέχει το επί πληρωμή Season Pass, θα προσφέρει και άφθονο δωρεάν περιεχόμενο για όλους ανεξαιρέτως τους κατόχους του νέου της τίτλου. Αυτό θα απαρτίζεται από αυτόνομες μίνι-ιστορίες που έχουν τον συνολικό τίτλο "The Lost Tales of Greece", αλλά και από προαιρετικές αποστολές που ο πρωταγωνιστής του Assassin's Creed Odyssey θα μπορεί να αναλαμβάνει σε εβδομαδιαία ή και ημερήσια βάση. Η μεγάλη παραγωγή της Ubisoft θα κυκλοφορήσει για PS4/PS4 Pro, Xbox One S/X και PC στις 5 Οκτωβρίου - και μετά από τις πολύ καλές εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τον τίτλο πριν από λίγο καιρό, τον αναμένουμε μ' ενδιαφέρον!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ