Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε μια γιορτινή βόλτα στα Εξάρχεια

Και σε ξεχωριστές επισκέψεις σε Ιπποπόταμο, Ντισκομπάλα και Άγιο.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε μια γιορτινή βόλτα στα Εξάρχεια

Στη γιορτινή Αθήνα και την πάντοτε vibrant καρδιά της, υπάρχει μια συγκεκριμένη βόλτα που όσοι έχουν γούστο κάνουν κάθε φορά που φτάνει η πιο ζεστή γιορτή του χρόνου. Εκεί όπου το Κολωνάκι συναντά τα Εξάρχεια, η Ναταλία Δραγούμη κάνει το ίδιο, επισκεπτόμενη τρία σημαντικά σποτ που μοιάζουν να δίνουν το ρυθμό στις πιο ξεχωριστές νύχτες της πόλης.

Πρώτη στάση στον "Ιπποπόταμο". Στην οδό Δελφών, ο "Ιπποπόταμος" όχι μόνο διατηρεί την all time classic αίγλη του από το 1978, αλλά φροντίζει διαρκώς να προσφέ ρει συγκινήσεις σε παλιούς και νέους φίλους.

Ιπποπόταμος
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ιπποπόταμος Μπαρ Χριστούγεννα 2022

Ανανεωμένος και γιορτινός, αποτελεί σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή νύχτα, δίνοντας κάθε φορά το κάτι παραπάνω σε αυτή, αλλά και σε κάθε "φυλή" της, που βρίσκει εδώ το ιδανικό απάγκιο κατά τις εορταστικές νύχτες και όχι μόνο αυτές. Το νεοκλασικό εσωτερικό του, με τα ρετρό τραπεζάκια και τη jazzy ατμόσφαιρα, αλλά και ο μποέμ χαρακτήρας του, σε ταξιδεύουν κάθε φορά σε ένα μοναδικό σκηνικό. 

Στη συνέχεια, η "Ντισκομπάλα" φαντάζει -και είναι- η ιδανική μετάβαση προς μία ακόμη πιο festive κατάσταση. Εκτός από το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ξεχωριστό αυτό disco-bar ζωντανεύει και εκείνο των 70s, 80s και 90s, προσκαλώντας όλους όσους έζησαν αυτές τις δεκαετίες, αλλά και όσους θέλουν να τις ανακαλύψουν, σε ένα ταξίδι γεμάτο χορό και νοσταλγία.

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 4

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 9

Το δημοφιλές κι αγαπημένο πια σημείο συνδυάζει την ατμόσφαιρα της old school ντισκοτέκ με τη φρεσκάδα των μπαρ του σήμερα, σε έναν pop και πολύχρωμο χώρο που αναδίδει χαρά και ζωντάνια. Τα αστραφτερά φώτα της λάμπουν όλο και πιο δυνατά, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Αξίζει να αναφερθεί πως η Ντισκομπάλα θα είναι ανοιχτή από την παραμονή Χριστουγέννων έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η νυχτερινή περιπλάνηση σε μία από τις πιο cool γειτονιές της Αθήνας, δε θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί σε έναν "'Άγιο". Στη γωνία της Διδότου με την Ιπποκράτους, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής ζωής της Αθήνας εδώ και μερικά χρόνια.

Άγιος

Άγιος

Αν δεν έχεις βρεθεί για after χορό, δεν μπορείς να αντιληφθείς για τι ακριβώς μιλάμε, αλλά σίγουρα χάνεις μια μοναδική εμπειρία. Το νεοκλασικό με την ιδιαίτερη διακόσμηση αγκαλιάζει κάθε νυχτερινό ταξιδιώτη, σκεπάζοντας ηχητικά τα βράδια με αυθεντικά λαϊκά κομμάτια από τη δεκαετία του ’50 έως τα τέλη των 90s –εδώ θα ακούσεις από Μοσχολιού και Διονυσίου μέχρι Μητροπάνο και Καζαντζίδη– αλλά και προσκαλώντας άπαντες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Ιπποπόταμος

Δελφών 3Β, Κολωνάκι
  • Bars

Άγιος

Διδότου 33 & Ιπποκράτους, κέντρο
  • Bars

Ντισκομπάλα

Δελφών 4, Κολωνάκι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο Noel στήνεται το πιο επικό 'ξενοδοχειακό' μπαρ

Έξι σταθμοί, δώδεκα cocktails και μία αξέχαστη βραδιά, στο μπαρ που έχει πάντα Χριστούγεννα: Το Great Tuesday Club του Avra επιστρέφει στο πλαίσιο της Athens Bar Week.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/11/2025

To Manko εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό opening party και Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της κοσμοπολίτικης ζωής και της υψηλής φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.