Campari Spritz

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό σε μία νέα, sophisticated πρόταση.

Campari Spritz

Στα μέσα του 19ου αιώνα, στη Νοβάρα της Ιταλίας, δημιουργούνταν για πρώτη φορά η μυστική συνταγή του Campari. Κάτι παραπάνω από 150 χρόνια μετά, το ποτό με το έντονο κόκκινο χρώμα, το ιδιαίτερο άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση, έχει εξελιχθεί σε ένα αληθινό σύμβολο του κόσμου των spirits, δημιουργώντας επί της ουσίας το δημοφιλές trend των bitters.

Campari

Το γεγονός πως είναι εξαιρετικά versatile και mixable, το έχει καταστήσει τέλεια βάση για κάποια από τα πιο δημοφιλή cocktails και aperitivi όλων των εποχών. Σε αυτά προστίθεται και το Campari Spritz, μία ολόφρεσκη, sophisticated πρόταση. Η συνταγή του είναι πολύ απλή, αλλά το αποτέλεσμα συναρπαστικό: Αρκεί να προσθέσετε σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο 90 ml Cinzano Το-Spritz, 60 ml Campari, 30 ml Schweppes Soda Water και να γαρνίρετε με μια φέτα πορτοκάλι.

Οι λάτρεις του aperitivo μπορούν να το ανακαλύψουν και να το απολαύσουν σε όλα τα Campari Spritz passion spots στην Ελλάδα, με το Campari και την brand ambassador Τόνια Σωτηροπούλου να ετοιμάζουν μια σειρά από συναρπαστικές ενέργειες για το άμεσο μέλλον. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.