All I want for Christmas is Brown

Βάλτε τα κομψά σας και τα λαμπερά σας γιατί το ραντεβού δίνεται στα ξενοδοχεία Brown Acropol, DAVE Red Athens, Villa Brown Ermou και Lighthouse Athens.

Brown Hotel

Οι φετινές γιορτές στην πόλη έχουν λάμψη, χαρά , πεντανόστιμα brunch parties, εκλεκτά spirits, New Year’s Eve party  και πολύ καλή μουσική από τους Djs και γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τον En Lefko 87,7 και τον HiT 88.9.  Βάλτε τα κομψά σας και τα λαμπερά σας γιατί το ραντεβού δίνεται στα ξενοδοχεία Brown Acropol, DAVE Red Athens, Villa Brown Ermou και Lighthouse Athens.

Villa Brown

Στο εκλεπτυσμένο boutique ξενοδοχείο Villa Brown Ermou, στον αριθμό 26 της οδού Πετράκη, εκεί που η ονειρική συνοικία της Πλάκας συναντά την πολυσύχναστη οδό Ερμού πείτε Let’s Brunch όπως προστάζει και το πάρτι, απολαύστε ως γνήσιοι bonne vivants, γαστρονομικές brunch δημιουργίες από τις 12.00 έως τις 16.00  και  αφεθείτε στις μουσικές που σας επιφυλάσσει την Παραμονή των Χριστουγέννων η Εύα Θεοτοκάτου. 

Brown Acropol

Σε brunch mood party από τις 12.00 έως τις 16.00 και το Brown Acropol, στην Πειραιώς, ένα ξενοδοχείο που μας πάει ταξίδι στην δεκαετία του 60 με πολλά αυθεντικά vintage κομμάτια που αποτελούσαν μέρος της αρχικής επίπλωσης του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα custom-made έπιπλα όπου στις 26 Δεκεμβρίου και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Σάκης Τσιτομενέας από τον En Lefko και η Ελένη Μανουσάκη από τον Hit 88.9 αντίστοιχα σάς "ντύνουν" μουσικά τις πιο όμορφες γιορτινές σας στιγμές.  Brunch party, με μουσικές από το Νίκο Δρογώση, τις ίδιες ώρες και στις 2 Ιανουαρίου, στο pop industrial DAVE Red Athens όπου ο  ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το βιομηχανικό design και τα funky props. (Τιμή brunch: €25)

 

 

Dave Red Athens

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των brunch parties:

24/12     Villa Brown Ermou – Πετράκη 28, Αθήνα | ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ ΕΥΑ En Lefko 87.7

26/12     Brown Acropol – Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 1, Ομόνοια | ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΤΟΜΕΝΕΑΣ En Lefko 87.7

01/01     Brown Acropol Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 1, Ομόνοια | ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ HiT 88.9

02/01     Dave Red Athens  Βερανζέρου 25, Αθήνα | ΔΡΟΓΩΣΗΣ  ΝΙΚΟΣ En Lefko 87.7

Lighthouse Athens

Το ολοκαίνουργιο Lighthouse Athens με τα baroque και τα urban στοιχεία στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 3 στην Αθήνα, επαναπροσδιορίζει όχι μόνον την έννοια της φιλοξενίας αλλά και της διασκέδασης.

lighthouse club

Μπείτε εδώ για να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Info & Reservations: +30 6936682487 (09:00 - 19:00)
Email: party.greece@brownhotels.com


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.