Disaronno Velvet: White Christmas, Velvet Christmas

Disaronno Velvet

Η απαράμιλλη γεύση του αγαπημένου Disaronno εμπλουτίζεται χάρη στην κυκλοφορία του νέου Disaronno Velvet που απογειώνει την κλασική αίσθηση του ιταλικού λικέρ. Αναζωογονητικά απαλό στην υφή του, το Disaronno Velvet σμίγει τη νοστιμάδα του Originale με την ανάλαφρη αίσθηση μεταξιού, συμπληρώνοντάς τα με ένα γοητευτικό μαρμάρινα λευκό χρώμα. Καθίσταται έτσι η τέλεια λύση για ένα ποτό στο σπίτι που θα σας γεμίσει θαλπωρή και βελούδινη ηρεμία. Εάν έχετε τζάκι, ακόμα καλύτερα...

Το κρεμώδες λικέρ ιδανικά σερβίρεται με πάγο, για να νιώσετε μια γιορτινή ντόλτσε βίτα... στο ποτήρι σας! Φυσικά, το Disaronno Velvet περιέχεται στο εμβληματικό μπουκάλι του label με το "τετράγωνο πώμα", για μια ελκυστική, κομψή, ολόλευκη προσθήκη στην κάβα σας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.