41 street

Φιλοξενεί συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στη μικρή του καλλιτεχνική σκηνή, και φέρνει πνοή πολιτισμού και… κόσμο στην περιοχή του Υμηττού.

41 street

Φιλοξενεί συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στη μικρή του καλλιτεχνική σκηνή, και φέρνει πνοή πολιτισμού και… κόσμο στην περιοχή του Υμηττού.

41 street - εικόνα 1

Είναι μικρό, περιποιημένο και φιλόξενο. Στα τραπεζάκια της αυλίτσας του, ανάμεσα στα παρτέρια και τα κυπαρισσάκια, παρέες κάθε ηλικίας περνούν το χρόνο τους συζητώντας πάνω από μια κούπα τσαγιού ή καφέ, δοκιμάζουν νόστιμα snacks ή πίνουν το ποτό τους. Στο εσωτερικό του το σκηνικό επαναλαμβάνεται, με την «αυθόρμητη» play list του laptop να σιγοντάρει διακριτικά τις κουβέντες των θαμώνων. Τις τελευταίες τρεις μέρες της εβδομάδας, όμως, η ατμόσφαιρα γίνεται άκρως καλλιτεχνική. Εδώ και λίγες εβδομάδες η μικρή του σκηνή φιλοξενεί το art street festival, μια ενότητα νεανικών μουσικοθεατρικών δράσεων, το οποίο προκαλεί κοσμοσυρροή. Κάθε Παρασκευή η έντεχνη pop έχει την τιμητική της: o Οδυσσέας Νικολόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης με τον Άγγελο Λαμπρόπουλο παίζουν δικά τους τραγούδια και διασκευές σε γνώριμα pop tunes. Τα Σάββατα η Έφη Μεράβογλου σκηνοθετεί και επιμελείται μια σειρά από μονόπρακτα δικά της αλλά και των Γιώργου Κάλτσα, Γιώργου Μαντά. Τις Κυριακές, πάλι, ο Γιώργος Μάλιαρης παρουσιάζει το δικό του stand up comedy show. Τα τραπέζια και η μπάρα γεμίζουν, τα φώτα χαμηλώνουν, οι φωνές σβήνουν, η σκηνή φωτίζεται κι η παράσταση αρχίζει… DATA

  • Ανοιχτό καθημερινά, από νωρίς το πρωί.
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 6 και το σπέσιαλ € 8.
  • To Art Street Festival θα διαρκέσει μέχρι τις 31/3/2009. l Όλες οι δράσεις του ξεκινούν στις 10 μ.μ. Η είσοδος για τις συναυλίες της Παρασκευής κοστίζει € 6 και για τις παραστάσεις του Σαββάτου € 12.
  • Απαραίτητες οι κρατήσεις.
  • Περισσότερες πληροφορίες

    41 Street

    Ανδρέα Λεντάκη (πρώην Θράκης) 41, Υμηττός
    • Bars

    Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

    Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    23/04/2024

    Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

    Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

    Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

    Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

    Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

    Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.