Ο Echonomist επιστρέφει στο Bolivar

Μαζί του, οι Nick Matthew και ΛVΛ.

Bolivar Beach Club

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου, το Bolivar Beach Club υποδέχεται ξανά έναν από τους πιο ξεχωριστούς Έλληνες καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Ο Echonomist (κατά κόσμον Πέτρος Μαγγανάρης) επιστρέφει στο Bolivar για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, ατμόσφαιρα και υψηλής ποιότητας ήχο.

Με μουσικές κυκλοφορίες σε κορυφαίες δισκογραφικές όπως οι Innervisions, Afterlife και Kompakt έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένας από τους πιο δημιουργικούς παραγωγούς της εποχής του. Η πορεία του ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με το σχήμα ΙνΦο, πριν χαράξει τη δική του, μοναδική solo διαδρομή. Η μουσική του κινείται ανάμεσα στο melodic techno, deep house και electronica, πάντα με μια έντονα κινηματογραφική και συναισθηματική προσέγγιση.

Κομμάτια όπως το "Panic Attack” έχουν ανέβει στα κορυφαία charts της Beatport, ενώ οι εμφανίσεις του –είτε ως DJ είτε ως live performer– χαρακτηρίζονται από αβίαστη ροή και βαθιά σύνδεση με το κοινό. Κάθε του set είναι μια εμπειρία που χτίζεται σταδιακά, με προσοχή στη λεπτομέρεια και αίσθηση καλλιτεχνικής ακεραιότητας.

Μαζί του, οι Nick Matthew και ΛVΛ φροντίζουν να διαμορφώσουν το ιδανικό ηχητικό τοπίο για μια βραδιά που υπόσχεται να είναι μοναδική. Ετοιμαστείτε για μαγικές καλοκαιρινές νύχτες, ατμοσφαιρικές μελωδίες και πρωτοποριακό ήχο να μετατρέπουν τις Πέμπτες σε μουσικές τελετουργίες δίπλα στη θάλασσα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/01/2026

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.

Κάπως έτσι φτάσαμε να πίνουμε (πολύ) καλό καφέ στην Αθήνα

Η ιστορία της αγαπημένης συνήθειας όλων και η διαδρομή από τον ελληνικό και τον φραπέ, στο freddo και τον specialty coffee.

Στην πλατεία Βαρνάβα και το Paf, για την 'αγία τριάδα' πίτσα-απεριτίβο-φοκάτσια

Το νέο pizza bar-σπριτζερία στην πλατεία Βαρνάβα έχει άποψη και αισθητική, μαζί με διαβολεμένα νόστιμες ζύμες και ψαγμένα cocktails.

'Δι’ Ευχών': Το Μετς απέκτησε νέο μπαρ

Ένα φρέσκο σποτ τονώνει το ενδιαφέρον για την οδό Αναπαύσεως.