
Aυτές τις γιορτές δίνουμε ραντεβού εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά των δυτικών προαστίων από νωρίς το πρωί με φρεσκοαλεσμένο καφέ και πληθωρικά brunch πιάτα μέχρι αργά το βράδυ με καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Υπάρχει κάτι καλύτερο για τις διακοπές των Χριστουγέννων από τα slow mornings με ένα πλούσιο πρωινό; Εκτός από τις δημοφιλείς συνταγές με αβγά, το "Da Sotto" σερβίρει στη μοντέρνα σάλα του ευφάνταστα σάντουιτς με milk bread σε διάφορες εκδο χές, wraps και healthy bowls μέχρι τις 3 μ.μ.

Με το πέρας των brunch hours, τον πρώτο λόγο έχει η κουζίνα που δουλεύει σε ψηλές στροφές, προτείνοντας από μυρωδάτες pinsas, μπρουσκέτες και πλατό τυριών και αλλαντικών, που συνοδεύουν ιδανικά τη wine & cocktail list, μέχρι σαλάτες με δημιουργικούς συνδυασμούς –όπως η ανάμεικτη με ξινομυζήθρα ή η μάνγκο-κοτόπουλο–, bao buns, μοδάτα καρπάτσιο, burgers, ριζότι και εκλε κτές κοπές κρεάτων. Στην κατηγορία "επιδόρπια", το "Da Sotto" παίζει εξίσου δυνατή μπάλα, όπως αποδεικνύουν το αέρινο semifreddo φουντουκιού, ο αποδομημένος μπακλαβάς ή το signature μίλφειγ με βανίλια Μαδαγασκάρης.

Πλ. Ελευθερίας 7, Κορυδαλλός, 2104941303, FB: Dasotto Resto Bar, IG: da_sotto, TikTok: @dasotto.restobar