The Native Project: Το 'Spoiled' βάζει την Ελλάδα στο ποτήρι

Το βραβευμένο μπαρ της Δάφνης παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο θεματικό event, που προκαλεί bartenders από κάθε γωνιά της χώρας σε ένα challenge δημιουργικότητας.

The Native Project: Το Spoiled βάζει την Ελλάδα στο ποτήρι

Είναι γεγονός πως η ομάδα του 'Spoiled', του μπαρ που έβαλε στα ευ πίνειν ραντάρ τη Δάφνη, έχει αρκετά συχνά δημιουργικές ανησυχίες και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Έτσι, παρουσιάζει προσεχώς το The Native Project, ένα κόνσεπτ που βασίζεται στην ιδέα ενός πόσιμου γύρου της Ελλάδας σε 7 ποτήρια.

Τοποθετεί στο επίκεντρο άγνωστες ή λιγότερο προβεβλημένες πρώτες ύλες της χώρας, θεωρώντας δεδομένο πως κάθε υλικό μπορεί να αποτελέσει σημαντικό τμήμα της κουλτούρας και της οικονομίας.

Spoiled

Έτσι λοιπόν, ξεκινά ένα ταξίδι ανακάλυψης για μερικά από αυτά, σε συνεργασία με κάποιους εκ των πιο δημιουργικών bartenders της χώρας. Οι τελευταίοι καλούνται να επιλέξουν ένα χαρακτηριστικό υλικό της περιοχής τους, να το φέρουν μαζί τους στην Αθήνα και μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό τους αλλά και με την ομάδα του 'Spoiled' θα εμπνευστούν, θα μυηθούν, θα επεξεργαστούν  το όποιο τοπικό υλικό, δημιουργώντας κάτι μοναδικό.

The Native Project: Το Spoiled βάζει την Ελλάδα στο ποτήρι 1

Μέσα από 7 ξεχωριστές βραδιές, 7 bartenders από όλη την Ελλάδα και ακόμη 7 από γνωστά αθηναϊκά μπαρ θα δομήσουν έναν χάρτη πόσιμης περιπέτειας και τελική του πινέζα το Athens Bar Show 2024.

Μία φορά κάθε μήνα, αυτή η μοναδική εκδήλωση με εκπαιδευτικό και βιώσιμο χαρακτήρα θα θέτει ως στόχο να εμπνεύσει την αγορά αλλά και τους επισκέπτες του 'Spoiled Bar', με όχημα το mixability των τοπικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα

  • 29 Φεβρουαρίου: Πασχάλης Περιστεράκης ('Parrot's Beak', Διδυμότειχο) και      Λαέρτης Γκίνης ('Upupa Epops', Αθήνα)
  • 14 Μαρτίου: Θάνος Σιδέρης ('Sips + Sins', Λάρισα) και Πάνος Καλλιμάνης (Feeling Good, Αθήνα)
  • 18 Απριλίου: Νίκος Γινάργυρος ('Porto Vecchio', Παξοί) και Γιάννης Βαβαδάκης ('Line', Αθήνα)

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Spoiled

Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, Δάφνη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Three Cents: Η ελληνική μπουρμπουλήθρα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Από την πρώτη Pink Grapefruit Soda που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού μέχρι τη Fig Leaf Soda που έγινε trend, τα Three Cents δεν έπαψαν ποτέ να καινοτομούν. Πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον σημαντικό διεθνή θεσμό των The World’s 50 Best Bars, για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/10/2025

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τη μαστίχα... όπως ποτέ πριν;

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μαστίχας είναι ένα σύγχρονο, premium απόσταγμα με καθαρό χαρακτήρα, διακριτικά αρώματα και εκλεπτυσμένη, extra-dry γεύση. Και το λένε Axia.