Μια New Year's Eve εξτραβαγκάντζα στο "Club Monamour"

O κορυφαίος drag performer A Man To Pet και το εκπληκτικό DJ δίδυμο The Trophy Wives υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό show για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

A Man To Pet

Το ξενοδοχείο Mona και το "Club Monamour" υποδέχονται τη νέα χρονιά με ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν. Πρωταγωνιστές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι ο κορυφαίος drag performer A Man To Pet και το εκπληκτικό DJ  δίδυμο The Trophy Wives, που υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό show 

"Mια από τις πιο επιδραστικές drag περσόνες της εποχής μας”, σύμφωνα με το έγκριτο, βρετανικό περιοδικό I-D, ο A Man To Pet έχοντας κατακτήσει τη λονδρέζικη drag σκηνή έρχεται στην Αθήνα για μια εορταστική εξτραβαγκάντζα. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα από τα πληθωρικά, decadent shows του, τα οποία συνδυάζουν την εκκεντρικότητα του καλλιτέχνη, το χιούμορ, την υπερβολή, το κιτς και τις αναφορές στην ποπ κουλτούρα.

A Man To Pet

Το δυναμικό DJ ντούο των Trophy Wives, a.k.a. της D'Arcy Foxx και του Μητρόπουλου, καταλαμβάνει το Underground Club. Οι δύο αθηναίοι DJs, γνωστοί για τη μεταδοτική τους ενέργεια και τα εκλεκτικά sets, δεσμεύονται να παρασύρουν όλους τους παρευρισκόμενους στην πίστα. Την πιιο λαμπερή βραδιά του χρόνου, δημιοργούν ένα soundtrack με ξέφρενους ρυθμούς που θα περιλαμβάνουν σπάνιες εκτελέσεις, κλασικά κομμάτια της clubbing εποχής των 90s με ντίσκο διάθεση και διαχρονικές χορευτικές επιτυχίες.

A Man To Pet

Σημειωτέον ότι για όσους clubbers θελήσουν να περάσουν τη νύχτα στο "Mona" και να ξεκινήσουν το 2024 κινηματογραφικά με ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι, το ξενοδοχείο έχει μεριμνήσει για μια προνομιακή τιμή στη διανυκτέρευσή τους, αφού μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση που εξασφαλίζει ο κωδικός "MIDNIGHT". Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να μείνουν στο ξενοδοχείο, έχουν δωρεάν είσοδο στο πάρτι του "Club Monamour"!

 

Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023

ΩΡΕΣ  
00.30 - 06.00 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Mona, Κακουργοδικείου 4, Ψυρρή

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 
www.mona-athens.com/events/ 

INSTAGRAM 
@mona_athens 
@house_of_shila 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.