Τι έρχεται στο "Island" αυτό το καλοκαίρι;

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής καταφθάνουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, για λογαριασμό του «Island».

Island

Το "Island", γίνεται κι αυτό το καλοκαίρι ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, χαρίζοντας την αίσθηση των Greek chic διακοπών, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη. Συνδυάζοντας τη fine dining εμπειρία, με την μαγική θέα και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, το "Island" είναι ιδανικό σκηνικό από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ όπου  DJs παγκοσμίου βεληνεκούς αναλαμβάνουν τα decks

Island
​​​

Το ανανεωμένο menu επιμελείται ο βραβευμένος executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας, η κουζίνα του οποίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι προτεινόμενη από τοn Michelin Guide. Προτείνει πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, με έμφαση στις προσεγμένες πρώτες ύλες, βότανα και λαχανικά από τους ειδικά κατασκευασμένους κήπους του "Island" αλλά και το sushi corner. Οι  mixologists και bartenders του "Island" δημιουργούν ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails, ενώ, η wine list διαμορφώνεται από τους sommelier του Ομίλου περιλαμβάνοντας σπάνιες ετικέτες. 

Island

Τα πάρτι "Infinity" κάθε Πέμπτη και "Jafari" κάθε Κυριακή που έβαλαν την Αθήνα στον χάρτη των μεγάλων event παγκοσμίως είναι πια θεσμός. Και φέτος, τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής καταφθάνουν στην Αθήνα καλεσμένοι του "Island": Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα φιλοξενηθούν στα decks του club, ενώ οι προτεινόμενοι για Grammy Meduza το Σάββατο 17 Ιουνίου, υπόσχονται ένα αξέχαστο πάρτι. 

Διαβάστε Επίσης


 


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.