Τι έρχεται στο "Island" αυτό το καλοκαίρι;

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής καταφθάνουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, για λογαριασμό του «Island».

Island

Το "Island", γίνεται κι αυτό το καλοκαίρι ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, χαρίζοντας την αίσθηση των Greek chic διακοπών, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη. Συνδυάζοντας τη fine dining εμπειρία, με την μαγική θέα και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, το "Island" είναι ιδανικό σκηνικό από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ όπου  DJs παγκοσμίου βεληνεκούς αναλαμβάνουν τα decks

Island
​​​

Το ανανεωμένο menu επιμελείται ο βραβευμένος executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας, η κουζίνα του οποίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι προτεινόμενη από τοn Michelin Guide. Προτείνει πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, με έμφαση στις προσεγμένες πρώτες ύλες, βότανα και λαχανικά από τους ειδικά κατασκευασμένους κήπους του "Island" αλλά και το sushi corner. Οι  mixologists και bartenders του "Island" δημιουργούν ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails, ενώ, η wine list διαμορφώνεται από τους sommelier του Ομίλου περιλαμβάνοντας σπάνιες ετικέτες. 

Island

Τα πάρτι "Infinity" κάθε Πέμπτη και "Jafari" κάθε Κυριακή που έβαλαν την Αθήνα στον χάρτη των μεγάλων event παγκοσμίως είναι πια θεσμός. Και φέτος, τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής καταφθάνουν στην Αθήνα καλεσμένοι του "Island": Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα φιλοξενηθούν στα decks του club, ενώ οι προτεινόμενοι για Grammy Meduza το Σάββατο 17 Ιουνίου, υπόσχονται ένα αξέχαστο πάρτι. 

Διαβάστε Επίσης


 


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μια νέα, pan-Asian ταράτσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το μαγικό rooftop του Ace Hotel στην Γλυφάδα, Sora, κάνει ντεμπούτο με special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
16/09/2025

The Dancemasters: Ο Michael Tsaousopoulos επιστρέφει παραλιακά

Guest DJ στο μεγάλο πάρτι στο "Bolivar" o Kostas Zhkos.

Στο Ace Hotel & Swim Club για ένα τελευταίο καλοκαιρνό event στην πισίνα

Τα Golden Hour Events κορυφώνονται με το πιο εντυπωσιακό κλείσιμο της σεζόν: μια βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου ο Valeron και ο Tourist Ath μετατρέπουν το ηλιοβασίλεμα σε γιορτή.

Novah, Xenia και B2 σε ένα εκρηκτικό βράδυ στο "Bolivar"

Στα decks μαζί τους θα βρίσκονται οι Christian Cambas και Saniter.

Το μπαρ 42 επιστρέφει, στο Κολωνάκι αυτή τη φορά

Restart σε νέο πόστο και με πιο 'μπαρίστικο' attitude για το ιδιαίτερα δημοφιλές bar brand του αθηναϊκού κέντρου.

Ένα από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας πιάνει πόστο στο Βουλκανιζατέρ

Μία ξεχωριστή ευ πίνειν βραδιά στο Κουκάκι, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.