Το "Zebra" καλωσορίζει τα Live Jazz Sessions

Το δημοφιλές μπαρ του Νέου Ψυχικού ανοίγει ένα νέο μουσικό κεφάλαιο, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Zebra Bar Ψυχικό jazz sessions

Ένα χρόνο πριν, το "Zebra Bar Athens" άνοιγε τις πόρτες του στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας κάτι διαφορετικό σε αυτήν, όντας ένα κλασικό μπαρ με twists και άποψη. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points της ευρύτερης περιοχής, ξεχωρίζοντας για τον elegant χώρο του με την επιβλητική μπάρα, τον απροσποίητα cool χαρακτήρα του και την εξαιρετική δουλειά του Χρήστου Χουσέα και της ομάδας του μπαρ στο κομμάτι των ποτών.

Το "Zebra Bar Athens" έδειξε όλο αυτό το διάστημα και την έμφασή του στην καλή μουσική, κάτι που μαρτυρούν οι πολύ σημαντικές επενδύσεις σε έναν από τους πιο 'καθαρούς' ήχους της πόλης και τη φιλοξενία αρκετά σημαντικών DJs στα decks του, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα. Πλέον, ήρθε η ώρα να ανοίξει το νέο μουσικό του κεφάλαιο, με τα Zebra Jazz Sessions. Προσαρμοσμένα πάντοτε στο ύφος και τη γενικότερη προσωπικότητα του μπαρ, τα lives έρχονται να προσθέσουν ακόμη μία αφορμή για να βρεθεί κανείς στον αριθμό 7 της Περικλέους.

Zebra Bar Ψυχικό jazz sessions 1

Zebra Bar Ψυχικό jazz sessions 2

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 (στις 20.00) και σε μία βραδιά με ξεκάθαρα χριστουγεννιάτικο feeling. Ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του και με σημαντική πορεία στην εγχώρια jazz σκηνή, θα είναι εκείνος που θα δώσει το ρυθμό, έχοντας στο πλευρό του τους σπουδαίους σολίστ Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο), Αλέξανδρο Λυκοθανάση (πιάνο) και Νίκο Καλογιάννη (κοντραμπάσο).

Zebra Bar Ψυχικό jazz sessions 3


Info

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό

Tηλ./ κρατήσεις: 6986 391009

FB: Zebra Bar

IG: @zebra_bar_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Zebra Bar

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/09/2025

Χαβανέζικο πάρτι στον Πύργο Πειραιά, αν σου λείπει ήδη το καλοκαίρι

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα εξακολουθεί να είναι δροσερός, χρωματιστός και με πολλή μουσική σε αυτό το 00s throwback party.

O Enrico Sangiuliano επιστρέφει στην Αθήνα

Ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας techno σκηνής έρχεται στο Bolivar.

Το Safe House είναι κάτι παραπάνω από ένα καταφύγιο από την ζέστη στα ΒΠ

Μια κουβέντα με τον δημιουργό του μαγαζιού-χιτ των βορείων Φιλώτα Παπαδάκο για φιλοξενία, στέκια και ποιοτικό καφέ.

Καλοκαιρινό κρεσέντο στο Bolivar Beach Club

Τριήμερο ηλεκτρονικής μαγείας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με Layla Benitez, Enrico Sangiuliano, Astrix & Friends.

Μια τριάδα φωτιά στο Bolivar

Chelina Manuhutu, Hozho και Dennis Ferrer έρχονται για τρεις μοναδικές βραδιές πλάι στο κύμα.