To ντουέτο Dixon - Jenny Cara δίνει το σύνθημα για τη νέα σεζόν του Oddity Club

Το line up του meta-underground space της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, υπογράφει το Blend Athens.

To ντουέτο Dixon - Jenny Cara δίνει το σύνθημα για τη νέα σεζόν του Oddity Club

Industrial urban design, σκοτεινό dancefloor, μυστικιστική ατμόσφαιρα, μέθεξη κορμιών και ηλεκτρονικών ήχων, high-end sound, και light system – το Oddity Club στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους λίθους που συνιστούν έναν ξεχωριστό χώρο, κι έτσι κατάφερε γρήγορα να αντηχήσει δυνατά στην καρδιά της Αθηναϊκής clubland.

Η επαναφορά του για τη νέα σεζόν είναι δυναμική, με την ανεξίτηλη υπογραφή του Blend Athens. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο control θα βρίσκονται ο πολυμήχανος honcho της Innervisions, Dixon, αλλά και η αεικίνητη, Jenny Cara, η νέα αγαπημένη του βερολινέζικου Berghain. Μαζί τους ο resident DJ του Blend, Manolaco.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 30 - 25). 
Κρατήσεις: 
+30 6938527901, 2112215122

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Athens Bar Show 2025: Τι ακριβώς θα παίξει στην Τεχνόπολη

Το Γκάζι θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό cocktail playground, με 30+ pop-up bars από κορυφαία bars του κόσμου, διεθνείς παρουσίες και ατμόσφαιρα γιορτής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
04/11/2025

Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου στην Αθήνα: Όλα τα guests της Athens Bar Week

Mερικά από τα πιο φημισμένα σποτ του πλανήτη καταλαμβάνουν τις αθηναϊκές μπάρες αυτή την εβδομάδα. Τι θα παίξει, πότε και πού.

Στο Noel στήνεται το πιο επικό 'ξενοδοχειακό' μπαρ

Έξι σταθμοί, δώδεκα cocktails και μία αξέχαστη βραδιά, στο μπαρ που έχει πάντα Χριστούγεννα: Το Great Tuesday Club του Avra επιστρέφει στο πλαίσιο της Athens Bar Week.

To Manko εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό opening party και Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της κοσμοπολίτικης ζωής και της υψηλής φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.