Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Casablanca Θεσσαλονίκη

Ήταν 4 Οκτωβρίου 2018 όταν το "Casablanca Social Club" άνοιγε τις πόρτες του, δίνοντας ζωή στη λευκή έπαυλη του αριθμού 18 της Βασιλίσσης Όλγας και βάζοντας το δικό του λιθαράκι ώστε η νύχτα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει κάτι διαφορετικό.

Το πανέμορφο διατηρητέο εξοχικό μεταμορφώθηκε σε ένα συγκλονιστικό μπαρ, όπου κάθε χώρος και κάθε όροφος έχει μελετηθεί, φέρνοντας αβίαστα στο μάτι και το μυαλό ένα νοσταλγικό σκηνικό των δεκαετιών 1940 και 1950. Στο ισόγειο πρωταγωνιστεί η μακρόστενη μπάρα και το prive σαλόνι με οικοδεσπότη τον έμπειρο bartender Αλέξανδρο Σουρμπάτη. 

Σουρμπάτης Casablanca

Πλέον, το δημοφιλές σποτ με τις ιωνικές κολώνες, τα αετώματα με μπαρόκ στοιχεία και το κομψότατο εσωτερικό ετοιμάζεται να σβήσει 4 κεράκια στην τούρτα και θα το κάνει με τον αντίστοιχο θόρυβο. 

CASABLANCA SOCIAL CLUB ΠΑΡΤΙ

Ένα  τετραήμερο non-stop πάρτι θα στηθεί στους χώρους του "Casablanca Social Club", αρχής γενομένης από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Από την μπάρα του βραβευμένου στα "αθηνόραμα Bar Awards" μέρους θα σερβίρουν 10 guest bartenders από διακεκριμένα μπαρ της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, των Παξών και του Διδυμοτείχου, την ίδια στιγμή που 4 αγαπημένοι guest DJs θα στρώνουν το μουσικό χαλί και ένα tribute menu στο street food θα πλαισιώνει γευστικά τα καλοφτιαγμένα ποτά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/01/2026

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.

Κάπως έτσι φτάσαμε να πίνουμε (πολύ) καλό καφέ στην Αθήνα

Η ιστορία της αγαπημένης συνήθειας όλων και η διαδρομή από τον ελληνικό και τον φραπέ, στο freddo και τον specialty coffee.