'Athens Wine & Art Festival': Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στο χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

ΕΚΘΕΣΗ WINE ART

Μετά από 3 χρόνια "αγρανάπαυσης”, το 'Athens Wine & Art Festival' το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επανέρχεται απολύτως ανανεωμένο στις 8 και 9 Οκτωβρίου, ξανά στο χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια συγκλονιστική retrospective έκθεση από το σπάνιο αρχείο της ΑΣΚΤ. 

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις και να δοκιμάσεις τα πάνω από 500 κρασιά τους. Ανάμεσά τους, πολλά οινοποιεία θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε έκθεση, αποκαλύπτοντας τη δουλειά και τα δημιουργήματά τους στο οινόφιλο κοινό. 

Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στο πλαίσιο του '2nd Athens Wine & Art Festival', θα πραγματοποιηθεί Retrospective Έκθεση με επιλεγμένα, σπάνια έργα από το αρχείο της σχολή, από τις δεκαετίες 80 & 90 υπό την επιμέλεια του κου Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού Τέχνης ΑΣΚΤ, υπεύθυνου της συλλογής. 

Παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα που θα περιλαμβάνουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές οινικών ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες του φεστιβάλ, ενώ παιδικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς φίλους.


Info

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Πειραιώς 256, Αθήνα
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου
11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες
13:00 – 20:00 για το κοινό
www.wineandartfestival.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο Ace Hotel & Swim Club για ένα τελευταίο καλοκαιρνό event στην πισίνα

Τα Golden Hour Events κορυφώνονται με το πιο εντυπωσιακό κλείσιμο της σεζόν: μια βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου ο Valeron και ο Tourist Ath μετατρέπουν το ηλιοβασίλεμα σε γιορτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/09/2025

Novah, Xenia και B2 σε ένα εκρηκτικό βράδυ στο "Bolivar"

Στα decks μαζί τους θα βρίσκονται οι Christian Cambas και Saniter.

Το μπαρ 42 επιστρέφει, στο Κολωνάκι αυτή τη φορά

Restart σε νέο πόστο και με πιο 'μπαρίστικο' attitude για το ιδιαίτερα δημοφιλές bar brand του αθηναϊκού κέντρου.

Ένα από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας πιάνει πόστο στο Βουλκανιζατέρ

Μία ξεχωριστή ευ πίνειν βραδιά στο Κουκάκι, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.