Οδηγός Bars

Ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου σερβίρει στην Κρήτη

ΤΟ 1930 ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ Instagram/ @1930cocktailbar

Το "1930" του Μιλάνου αποτελεί ένα από τα πιο "μυστηριώδη" μπαρ του πλανήτη, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο καλά κρυμμένα spots της ιταλικής πόλης, με τους επισκέπτες του -ειδικά αυτοί που είναι βαθιά μυημένοι στην κουλτούρα των spirits- να το αναζητούν εναγωνίως στα Google Maps. Το εσωτερικό του που είναι μία αναπαράσταση των αμερικανικών μπαρ της δεκαετίας του 1920, η μοναδική του ατμόσφαιρα και τα καλοφτιαγμένα ποτά του, συνδυαστικά με την μυστική του είσοδο και την αρκετά αυστηρή "πόρτα" συνθέτουν το μωσαϊκό της γοητείας του. Αξίζει να αναφερθεί πως το "1930" βρίσκεται στο νο.20 της φετινής λίστας των World's 50 Best Bars.

1930 ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Instagram/ @1930cocktailbar

Αν τα τελευταία σου ακούγονται κάπως απαγορευτικά ακόμη και στην περίπτωση που βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, μάθε πως για ένα βράδυ (14/06, 20.00) κάποιοι τυχεροί θα μπορούν να πάρουν μία γεύση από αυτό. 

O head bartender του Daniele Celli θα σερβίρει Mataroa Mediterranean Dry Gin -και όχι μόνο- στο Euphoria Bar του The Royal Senses, Curio Collection by Hilton της Κρήτης, σε μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά.

Ο ακριβοθώρητος οικοδεσπότης θα προσφέρει λίγο από το expertise του στο πλαίσιο των Mataroa Mediterranean Nights, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί workshop μόνο για bartenders, με την υποστήριξη του Mataroa Gin.


Info

The Royal Senses, Curio Collection by Hilton
Πάνορμος Γεροποτάμου, Ρέθυμνο Κρήτης
Τηλ: 28340 55002

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Bars

Οι 100 σημαντικότεροι άνθρωποι από τον κόσμο των μπαρ για το 2022

Στη φετινή λίστα του Drinks International υπάρχουν και δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/06/2022

Ραντεβού στην Κρήτη για το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού "Dance Days Chania"

Σε μία χρονική στιγμή όπου οι έννοιες και οι ισορροπίες αναζητούν νέες προσεγγίσεις, το 12ο Dance Days Chania επιλέγει και προτείνει ένα πρόγραμμα δράσεων βαθιά ανθρωποκεντρικό.

Για cocktails στην Πελοπόννησο

Το πρώτο Peloponesian Cocktail Festival είναι γεγονός, φέρνοντας στο προσκήνιο τα μπαρ της μεγαλύτερης χερσονήσου της χώρας.

Η αθηναϊκή μπαρ σκηνή ρίχνει άγκυρα στα νησιά

Επιτυχημένες ομάδες, projects και πρόσωπα κάνουν το last call τους στις μπάρες της πόλης και σαλπάρουν.

10 αθηναϊκά μπαρ για το καλοκαίρι

Φιλικές μπάρες της πόλης, ιδανικές για αντι-καυσωνικές βραδιές.

Το 'Knave' έρχεται για να συζητηθεί

Λέλος Γεωργόπουλος, ​​Βαγγέλης Θανάσης και Δημήτρης Μπούκουρης υπογράφουν ένα ολοκαίνουριο μπαρ με άποψη στην Ασκληπιού.

5 χρόνια "33 Squared - The Bar"

Σημείο αναφοράς για την περιοχή των Βριλησσίων και τα πέριξ αυτής.