Το MUSICA Project - MUSICARADIO.gr κλείνει τα 7 και το γιορτάζει στο Couleur Locale

Ένα πολύχρωμο εορταστικό τριήμερο γενεθλίων με ένα μεγάλο party και πολλές καλλιτεχνικές δράσεις.

Stiko

Το MUSICA Project - MUSICARADIO.gr, γιορτάζει τα 7 του χρόνια με ένα μεγάλο party, γεμάτο μουσική και τέχνες. Τρεις ημέρες, τρεις όροφοι με θέα την Ακρόπολη και τους ξεχωριστούς χώρους του Couleur Locale και του The Project Gallery (Νορμανού 3, Μοναστηράκι). Το event θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Απριλίου, με ελεύθερη είσοδο.

Στο χώρο του The Project Gallery (1ος όροφος) τα 7 χρόνια λειτουργίας αποτυπώνονται μέσα σε μια σειρά από video, έργα που δημιουργήθηκαν για το MUSICA RADIO σε καμβά, έργα σε χαρτί και ύφασμα και φωτογραφίες. Στην ταράτσα του Couleur Locale με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη έξι παραγωγοί και καλεσμένοι φίλοι του MUSICARADIO θα παρουσιάζουν καθημερινά τη μουσική πρόταση του project.

BAKERMAN

Tο MUSICA Project – MUSICARADIO.gr ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια με μόνη διάθεση να οι παραγωγοί του να παρουσιάσουν αγαπημένες μουσικές σε ένα χώρο 3 Χ 2 "Studiάκι μια σταλιά". Και μετά από μια επταετία η διάθεση και ο σκοπός παρέμεινε ο ίδιος μόνο που η μεγάλη ανταπόκριση των ακροατών διεύρυνε τα όρια του project "Γίναμε πολλοί, κάναμε διεθνείς συνεργασίες, ζήσαμε μνημόνια, σεισμούς, πολέμους και ιούς. Ανεβήκαμε στον 5ο όροφο, δημιουργήσαμε εταιρίες παραγωγής, ανοίξαμε το ραδιόφωνο μας με εκπομπές από το εξωτερικό και γεμίσαμε παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα. Φέτος, πιστεύουμε ότι μετά απ’ όλα αυτά – και αν έρθεις στα γενέθλια μας θα μάθεις και πολλά ακόμη για εμάς - μας αξίζει να παρουσιάσουμε ένα τριήμερο party".

Αναλυτικό πρόγραμμα 

Παρασκευή 01 Απριλίου
8 μ.μ. – 10.30 μ.μ. Dualism: Spiros Lourgiotis
10.30 μ.μ. – Bakerman

Σάββατο 02 Απριλίου
8 μ.μ. – 10 μ.μ. me.nta
10 μ.μ – Thanassis_Epsilon

Κυριακή 03 Απριλίου
8 μ.μ. – 10 μ.μ. Semis Petrakis
10 μ.μ - 12 μ. Stiko
12 μ. – B2B Bakerman / Dualism: Spiros Lourgiotis / Thanassis_Epsilon

*Sponsored by: Beefeater London Dry Gin 
* Creative Partners: www.antoniairoidou.com / MUSICA_Videos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.