Αποκριάτικα πάρτι για όλα τα γούστα

Από techno, trash και rumba μέχρι punk και hip hop - συγκεντρώνουμε τα events για το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς.

48 Ores

Σημειώστε και ξεφαντώστε: Το Σάββατο 5 Μαρτίου, οι Trashformers υπόσχονται μια ακομπλεξάριστη βραδιά νοσταλγίας με θέμα "Ντύσου… Πουλί!" στο Fuzz Live Music Club, ο Kitschy Kimon στήνει το ξέφρενο γλέντι "Kitscherella" στο Χοροστάσιον, ενώ το CoMA παρουσιάζει τους Perc + Stef Mendesidis σε ένα υψηλών εντάσεων techno πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Το Schoolwave Carnival επιστρέφει μετά την αναγκαστική παύση της πανδημίας με ένα αποκριάτικο πάρτι στη σκηνή του An Club και ζωντανή μουσική από τους Loud Silence, τους Jám και τους Split Souls.

Την Κυριακή της Αποκριάς, 6 Μαρτίου, το "Rudu Bar" κάνει… Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τον Kos Panti στα decks και επίσημο dresscode (πουκάμισα, φορέματα, γόβες, παπιγιόν κ.λπ.). Την ίδια μέρα, ο Leo Skiadas φέρνει ξανά το αγαπημένο "The Most Embarrassing 80s Party Ever" με all time trash επιλογές στην "Death Disco". Στο Gazarte, οι ειδικοί του live clubbing, οι 48 Ores, έρχονται με ρυθμό για να μας ταξιδέψουν από τις δεκαετίες των 70’s και των 80’s από την electro pop έως την λατινοαμερικάνικη rumba και τα σημερινά ραδιοφωνικά hits της pop σε ένα event με θέμα "Carnival Circus".

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.