Χρόνια πολλά Chris Child! Φίλοι γιορτάζουν και εύχονται για τα 15 χρόνια του στα decks

Ο Dj γιορτάζει μία γεμάτη δεκαπεντία στα booths με ένα μεγάλο event, παρέα με τους ανθρώπους που τα μοιράστηκε.

Chris Child Ace2Ace

Μια γεμάτη δεκαπενταετία μετράει πλέον ο Chris Child στα decks των πιο περιζήτητων clubs ανά την επικράτεια, η οποία έχει σημαδευτεί τόσο από ατελείωτες ώρες χορού όσο και από σημαντικές διεθνείς και εγχώριες συνεργασίες: από τον Erick Morillo έως τον Στέλιο Ρόκκο και τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Dj έχει μοιραστεί κορυφαίες στιγμές της καριέρας του με ονόματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη διασκέδασή μας. Τώρα το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένους ανθρώπους που κάποτε μοιράστηκαν τα Dj booths στο "Stadiou7" (πρώην "Dybbuk"), την Παρασκευή 17 του μήνα (11μ.μ, early bird €10). 

Μιλήσαμε με μερικούς από τους δεκαπέντε καλλιτέχνες (Agent Greg, Thodoris Triantafillou, Ace2Ace, Ms. Lefki, Philip Z, Mångata Projekt, Kid Angelo, Sunset Derek, Nicolò, Jay Greed, KORRILA, Devv, Sider, QVAM, Frankie Lluc) που θα συμμετέχουν στο μεγάλο event και τους ζητήσαμε να μοιραστούν μαζί μας στιγμές και κομμάτια από τη γνωριμία τους αλλά και ευχές για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια. 

Ace2Ace

"Με τον Chris Child γνωριζόμασταν από παλιότερες συναντήσεις μας σε διάφορα events, όμως η κοινή μας πορεία ξεκίνησε όταν τον προσκαλέσαμε να γίνει resident στα "Show me love” parties το 2011, όπου περάσαμε απίστευτες στιγμές και δημιουργήσαμε όμορφες αναμνήσεις στους clubbers εκείνης της εποχής.

Το κομμάτι που χαρακτηρίζει την συνεργασία μας είναι το κομμάτι του Erick Morillo "Live your life” μιας και μας συνδέει η ιδιαίτερη σχέση που είχαμε με αυτόν τον καλλιτέχνη και η οποία αργότερα μετουσιώθηκε σε δύο κομμάτια συνεργασίας μεταξύ του Chris και του Erick.

Happy 15 years Chris Child!"

 

Chris Child Mangata Project
Μangata Project

"Τον Chris τον νιώθουμε σαν τον μικρό αδερφό που θα πάρει τηλέφωνο να μας μιλήσει για ένα νέο track που έφτιαξε ή για να σχολιάσουμε τα νέα της dance σκηνής.

Το κομμάτι που μας έχει συνδέσει περισσότερο είναι το "Brian Cid – Rebirth”, το οποίο είχε πρωτοπαίξει σε ένα event που συμμετείχαμε από κοινού. Από τη στιγμή που το ακούσαμε το εντάξαμε στα sets εκείνης της χρονιάς, που διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας.

Για τα επόμενα 15 χρόνια του ευχόμαστε να παραμείνει αυθεντικός, δημιουργικός και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, ώστε να φτάσει πιο κοντά στην ολοκλήρωσή του ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος".

Chris Child Thodoris Triantafyllou


Thodoris Triantafillou


"Η πρώτη συνάντηση μας πρέπει να ήταν περίπου έντεκα-δώδεκα χρόνια πριν. Ως ανήσυχη καλλιτεχνική ψυχή που είναι, ήθελε να κάνει εκείνη την περίοδο ένα Mix & Mastering σε ένα edit του "Thong Song”. Εγώ από την μεριά μου δεν έκανα μείξεις ή Masters για άλλους, εκτός από τα δικά μου κομμάτια. Ο Chris  μου ζήτησε να δώσω "χρώμα” και την δίκη μου αισθητική στο κομμάτι που είχε κάνει -όσον αφορά τον ήχο του κομματιού- όχι κάτι παραπάνω. 

Ευγενικός και low profile ήρθε στο σπίτι μου που τότε είχα και ως στούντιο,
και, ως νέος ακόμα στις παραγωγές, προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς κάνω για να δώσω ηχητικό χαρακτήρα στην παραγωγή του. Έκτοτε και μετά από αμέτρητες ώρες και συζητήσεις είμαστε φίλοι και μοιραζόμαστε τις ανησυχίες αλλά και τις ωραίες στιγμές! 

Εύχομαι να γίνουν όλα του τα όνειρα πραγματικότητα και να είναι πάντα ο Chris Child που ξέρουμε!"

Chris Child Sunset Derek
Sunset Derek

"O Chris είναι για μένα σαν "brother from another mother”. Έχουμε μεγαλώσει με την ίδια κουλτούρα στις μουσικές και στα outfits και πάντα ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. 

Το κομμάτι που θεωρώ ότι μας ενώνει είναι το "Butch – Lale”: με πήρε τηλέφωνο μέσα στα μεσάνυχτα να του βρω με πιο άλλο μοιάζει, μιας και είμαι το Shazam του. 

Εύχομαι ολόψυχα για τα επόμενα 15 χρονιά - και όχι μόνο - να είναι γερός, δυνατός και δημιουργικός και πάντα με την ίδια αγάπη κ τρέλα να προχωρά σε ό,τι κάνει"!

Chris Child Nicolo

 

Nicolo

"Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ο Chris Child ήταν ο άνθρωπος που με κάλεσε για πρώτη φορά σε στούντιο ηλεκτρονικής μουσικής. Από τότε έγινε το "σπίτι” μου αλλά και ένα κομμάτι που μας ενώνει, καθώς η μουσική παραγωγή έγινε η καθημερινή μας ενασχόληση σε έναν χώρο γεμάτο καλώδια και πλήκτρα. 

Ένα κομμάτι που μου φέρνει εικόνες από αυτή την "παιδική χαρά” παραγωγών είναι το "Adriatique - Patterns Of Eternity”. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να έχουμε πάθει σοκ με τη ποιότητα του ήχου που έβγαζε ο χώρος όσο το ακούγαμε.

Η ευχή μου στον Chris για τα επόμενα 15 χρόνια είναι να συνεχίσει να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό και την ενέργεια που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο".

 

Chris Child Ms Lefki


Ms lefki

"Το καλοκαίρι του 2012, μου κάνει την τιμή ο Chris να με προσκαλέσει στο επιτυχημένο και ιδιαίτερα θεαματικό για την εποχή πάρτι του, το "Rolling Stone”. Θυμάμαι ακόμα την ενέργεια εκείνης της βραδιάς! 

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή η διάθεση για καλή μουσική είναι ακόμα ζωντανή και του εύχομαι να μην σβήσει ποτέ!

Το κομμάτι που μου φέρνει στο μυαλό είναι το "The Vision - Mountains feat. Andreya Triana (Joey Negro Live and Direct Extended mix)”"

 

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.