Ο «μάστορας» της dance μουσικής στο νέο «Bolivar Winter»

Ένα νέο project στην Αθηναϊκής Riviera υπόσχεται μοναδικές all-day εμπειρίες

Ο «μάστορας» της dance μουσικής στο νέο «Bolivar Winter»
Δημοσιεύτηκε από Bolivar Beach Bar στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας, το Bolivar Beach Bar μας συστήνεται εκ νέου με ένα ολόφρεσκο project, το Bolivar Winter και υποδέχεται την χειμερινή season, στον ολοκαίνουριο χώρο του.

Το αγαπημένο spot της Αθηναϊκής Riviera ανανεώνεται και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του όλο το χρόνο. Το Bolivar Winter Θα λειτουργεί ως Club Restaurant κάθε ημέρα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ για καφέ, brunch, γεύμα και ποτό. O κατάλογος έχει εμπλουτιστεί και έχουν προστεθεί, μεταξύ άλλων, δεκάδες νέες ετικέτες ποτών.

Ο «μάστορας» της dance μουσικής στο νέο «Bolivar Winter» - εικόνα 1

Πρωταγωνιστές στα decks θα βρεθούν κάποια από τα πιο hot ονόματα της εγχώριας και διεθνούς dance σκηνής. Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το Bolivar Winter καλεί τον superstar της house David Morales για μια εκρηκτική βραδιά. Mια από τις μεγαλύτερες μορφές της dance μουσικής σκηνής εδώ και πάνω από μία εικοσαετία, επιστρέφει θριαμβευτικά για ένα special extended DJ set ο απόλυτος superstar DJ και βραβευμένος με Grammy παραγωγός της house, αναλαμβάνει να μεταδώσει την αστείρευτη ενέργειά του στο αθηναϊκό κοινό. Στήνει το μεγαλύτερο πάρτι του φθινοπώρου και εγκαινιάζει μια έξτρα χορευτική σεζόν στο νέο κλαμπ. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DINO MFU, aka Κωνσταντίνος Τσιώρης.

Το line up της χειμερινής season έχει ήδη προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Τα εβδομαδιαία θεματικά events θα συνεχίσουν με highlights το «Lay Low» τις Πέμπτες, το «Lollipop» τα Σάββατα και το «ΦetiΧ» τις Κυριακές.

Περισσότερες πληροφορίες

David Morales

  • Dance

Ο απόλυτος Νεοϋορκέζος σούπερ σταρ DJ/producer της house επιστρέφει θριαμβευτικά για ένα special extended DJ set.

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.