Ο «μάστορας» της dance μουσικής στο νέο «Bolivar Winter»

Ένα νέο project στην Αθηναϊκής Riviera υπόσχεται μοναδικές all-day εμπειρίες

Ο «μάστορας» της dance μουσικής στο νέο «Bolivar Winter»
Δημοσιεύτηκε από Bolivar Beach Bar στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας, το Bolivar Beach Bar μας συστήνεται εκ νέου με ένα ολόφρεσκο project, το Bolivar Winter και υποδέχεται την χειμερινή season, στον ολοκαίνουριο χώρο του.

Το αγαπημένο spot της Αθηναϊκής Riviera ανανεώνεται και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του όλο το χρόνο. Το Bolivar Winter Θα λειτουργεί ως Club Restaurant κάθε ημέρα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ για καφέ, brunch, γεύμα και ποτό. O κατάλογος έχει εμπλουτιστεί και έχουν προστεθεί, μεταξύ άλλων, δεκάδες νέες ετικέτες ποτών.

Ο «μάστορας» της dance μουσικής στο νέο «Bolivar Winter» - εικόνα 1

Πρωταγωνιστές στα decks θα βρεθούν κάποια από τα πιο hot ονόματα της εγχώριας και διεθνούς dance σκηνής. Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το Bolivar Winter καλεί τον superstar της house David Morales για μια εκρηκτική βραδιά. Mια από τις μεγαλύτερες μορφές της dance μουσικής σκηνής εδώ και πάνω από μία εικοσαετία, επιστρέφει θριαμβευτικά για ένα special extended DJ set ο απόλυτος superstar DJ και βραβευμένος με Grammy παραγωγός της house, αναλαμβάνει να μεταδώσει την αστείρευτη ενέργειά του στο αθηναϊκό κοινό. Στήνει το μεγαλύτερο πάρτι του φθινοπώρου και εγκαινιάζει μια έξτρα χορευτική σεζόν στο νέο κλαμπ. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DINO MFU, aka Κωνσταντίνος Τσιώρης.

Το line up της χειμερινής season έχει ήδη προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Τα εβδομαδιαία θεματικά events θα συνεχίσουν με highlights το «Lay Low» τις Πέμπτες, το «Lollipop» τα Σάββατα και το «ΦetiΧ» τις Κυριακές.

Περισσότερες πληροφορίες

David Morales

  • Dance

Ο απόλυτος Νεοϋορκέζος σούπερ σταρ DJ/producer της house επιστρέφει θριαμβευτικά για ένα special extended DJ set.

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ένα μπαρ βγαλμένο από τα 90s μόλις άνοιξε στην Ηλιούπολη

Το 'Yesterday’s' είναι ένα νέο, νοσταλγικό μπαρ στην Ηλιούπολη, που σου σερβίρει γεύσεις, ποτά, μουσικές και αίσθηση από την πιο ανέμελα κουλ δεκαετία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/12/2025

Τι σχέση μπορεί να έχει ο (μάλλον) επόμενος James Bond, ο Γιώργος Λάνθιμος και ένα κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι

Ο Aaron Taylor-Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια καμπάνια του Jameson για το Jameson Black Barrel.

Το 'El Mío Abnormal' δεν είναι το μπαρ που έχεις συνηθίσει

Ακόμη ένα μαγαζί-διαμαντάκι της ελληνικής επαρχίας: Σερβίρει με μοναδικό στυλ στον Βόλο.

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.