Thea Terrace Bar And Restaurant: Σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη

Σε απόσταση τόσο μικρή από την Ακρόπολη, που σχεδόν μπορείς να την αγγίξεις, το «Thea Terrace Bar and Restaurant» προσφέρει απίθανη θέα στον ιερό βράχο.

Thea Terrace Bar And Restaurant: Σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη

Σε απόσταση τόσο μικρή από την Ακρόπολη, που σχεδόν μπορείς να την αγγίξεις, το «Thea Terrace Bar and Restaurant» προσφέρει απίθανη θέα στον ιερό βράχο, στην Πλάκα, στον Ναό του Ηφαίστου, στο Αστεροσκοπείο, στον Λυκαβηττό, ακόμα και στη θάλασσα! Το urban chic all-day καφέ-μπαρ με σήμα κατατεθέν τη συγκλονιστική του θέα βρίσκεται στον 7ο όροφο του «Central Hotel» και σου δημιουργεί την αίσθηση πως είσαι τουρίστας στην πόλη σου. Η δροσερή ατμόσφαιρα και η απαράμιλλη αισθητική συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση στο πάντοτε δραστήριο και θορυβώδες κέντρο της πόλης.

Thea Terrace Bar And Restaurant: Σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη - εικόνα 1

Δοκιμάστε κάποια από τις επιλογές της ανανεωμένης cocktail list, που αναβιώνει κλασικά κοκτέιλ. Μία σειρά πρωτότυπων πιάτων με την υπογραφή του σεφ Μάριου Σταματάκη αναδεικνύουν τη δυναμική της δημιουργικής του κουζίνας. Το διάσημο λαβράκι σοτέ, το κριθαρότο με γαρίδες αλλά και πεντανόστιμα burgers ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και ωραία γλυκά συμπληρώνουν το εξαίσιο θέαμα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.