«Tailor's House», κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της καλοκαιρινής διάθεσης

Tο hot spot του κέντρου της πόλης ποντάρει αυτό το καλοκαίρι ακόμη πιο δυνατά στο ποτό και μας φτιάχνει τις νύχτες.

«Tailor's House», κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της καλοκαιρινής διάθεσης

Με τα τραπέζια του να απλώνονται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Πλατείας Αγίας Ειρήνης και την πάντα ατμοσφαιρική vintage σάλα του, το hot spot του κέντρου της πόλης ποντάρει αυτό το καλοκαίρι ακόμη πιο δυνατά στο ποτό και μας φτιάχνει τις νύχτες. Ανοιχτό όλη μέρα έως τις πρώτες πρωινές ώρες (3 π.μ. τις καθημερινές και 4 π.μ. Παρασκευή και Σάββατο), με γνωστούς DJs να εναλλάσσονται στις κονσόλες του, το «Tailor’s House» εκπέμπει πολύ όμορφα vibes. Ειδικά καθώς τα χρώματα του αττικού ουρανού προχωρούν προς το σούρουπο και η μπάρα μάς τροφοδοτεί με λαχταριστά κοκτέιλ από τη δυνατή ομάδα με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γρηγορόπουλο αλλά και straight ποτά με έμφαση στις premium ετικέτες.

«Tailor's House», κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της καλοκαιρινής διάθεσης - εικόνα 1

Παραγγέλνουμε λοιπόν ένα Tailor’s Spritz με Southern Comfort, λικέρ ροδάκινο, blends εσπεριδοειδών, bitters και σόδα γκρέιπφρουτ ή ένα Kaimaki με μαστίχα, λεμόνι, γάλα, bitters και κερασάκια maraschino και απολαμβάνουμε μια σοφιστικέ εκδοχή του καλοκαιριού στο ποτήρι! Φυσικά δεν λείπουν οι εκλεκτοί καφέδες και οι ιδέες για brunch, όπως και οι comfort γευστικές προτάσεις του Γιάννη Γκολφινόπουλου, που υπηρετούν πλήρως την τοποθεσία και τη χαλαρή καλοκαιρινή μας διάθεση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.