Μοναδική cocktail pairing εμπειρία στο Umi Bar

Perfect serves δίπλα στα perfect ταίρια τους δημιουργούν μια υψηλής απόλαυσης γαστρονομική εμπειρία στον προορισμό – φετίχ της αθηναϊκής ακτογραμμής.

Μοναδική cocktail pairing εμπειρία στο Umi Bar

Δυο χρόνια μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά του, το «UMI Bar» στην πανέμορφη, έτοιμη να σαλπάρει βεράντα του «Matsuhisha Athens», αποκτά διαφορετική γεύση το φετινό καλοκαίρι, χάρη στην νέα, ολοκληρωμένη πρόταση που επιβεβαιώνει την δυναμική του βραβευμένου spot (Bar Awards 2019) ως έναν αυτόνομο, exclusive προορισμό. Γνωστός για τον ντελικάτο, αλλά στιβαρό χαρακτήρα των κοσμοπολίτικων δημιουργιών του, ο bar manager Χάρης Γεωργόπουλος παρουσιάζει φέτος μια cocktail pairing εμπειρία, όπου τα perfect serves του σερβίρονται πλάι στα τέλεια γαστρονομικά τους ταίρια, δημιουργώντας μια σειρά από γαστρονομικές εκπλήξεις ενδεικτικές του αέρα που φέρνει μαζί της μια από τις πιο δυναμικές τάσεις της διεθνούς bartending σκηνής.

Έτσι, με υπόβαθρο ένα ηλιοβασίλεμα φτιαγμένο για καρτ ποστάλ, αλλά και στο εντυπωσιακό, minimal lux εσωτερικό, που θα μας υποδέχεται για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα, συναρπαστικά cocktails όπως το αεράτο και δροσερό Cranberry Cooler, με τζιν, σέρι, πορτοκάλι, σιρόπι κράνμπερι και ginger ale ανταλλάσει σπιρτάδες με την σαλάτα σπανακιού με τραγανό dry misso, τρούφα και γαρίδες. Παράλληλα, φρουτένιες απολαύσεις σαν το Figues & Honey, με βότκα, μαστίχα, Napoleon, μέλι κέδρου, βανίλια Μαδαγασκάρης και φρέσκο σύκο, υπογραμμίζουν παιχνιδιάρικα την βαθιά umami νοστιμάδα του εμβληματικού Black Cod με den miso, ενώ custom δημιουργίες, όπως η πειραγμένη Margarita με mescal, φραγκόσυκο, αγαύη και lime, σιγοντάρουν δυναμικά την πικάντικη σπιρτάδα και τις καρβουνάτες νότες ενός άριστα ψημένου Black Angus ribeye με anticucho sauce.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

08/09/2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.

Χαβανέζικο πάρτι στον Πύργο Πειραιά, αν σου λείπει ήδη το καλοκαίρι

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα εξακολουθεί να είναι δροσερός, χρωματιστός και με πολλή μουσική σε αυτό το 00s throwback party.

O Enrico Sangiuliano επιστρέφει στην Αθήνα

Ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας techno σκηνής έρχεται στο Bolivar.

Το Safe House είναι κάτι παραπάνω από ένα καταφύγιο από την ζέστη στα ΒΠ

Μια κουβέντα με τον δημιουργό του μαγαζιού-χιτ των βορείων Φιλώτα Παπαδάκο για φιλοξενία, στέκια και ποιοτικό καφέ.