
Ψηλά δέντρα, φουντωτοί θάμνοι, καλοβαλμένες φερφορζέ και αεράτα τραπεζάκια συνθέτουν το μαγευτικό σκηνικό του κήπου του «Villa Grigio 46», ενός χώρου που έχει κατακτήσει τη θέση του ανάμεσα στα πιο κομψά στέκια των νοτίων προαστίων, όχι μόνο επειδή βρίσκεται στη σκιά ενός εντυπωσιακά φρεσκαρισμένου κτιρίου του 1930 αλλά και χάρη στην παλαιάς κοπής ελεγκάντσα του. Καταφύγιο ιταλιάνικης ραστώνης, το «Villa Grigio 46» ξεκινά την dolce vita από νωρίς, με αφράτα κρουασάν, τραγανές πίτες και λαχταριστά πανίνι με εκλεκτά αλλαντικά και τυριά δίπλα σε φρεσκοστυμμένους detox χυμούς και μυρωδάτους καφέδες. Όσο για τις Κυριακές, το brunch συναντά την ιταλική του εκδοχή στα fitness colazioni, με γεύσεις από καπνιστό σολομό, βουβαλίσια μοτσαρέλα, βασιλική κινόα, αβοκάντο, ζεστό πανετόνε με φρέσκο βούτυρο και φρούτα καθώς και άλλα πολλά.

Από το μεσημέρι και μετά, ο ελληνικός και ο ιταλικός αμπελώνας μπλέκουν τα αρώματά τους με εκείνα που κρύβονται μέσα σε φιάλες από τις Νέες Χώρες, από τη Χιλή μέχρι τη Νέα Ζηλανδία. Με μια κάρτα που ξεπερνά τις 85 ετικέτες, όλες διαθέσιμες και σε ποτήρι, η ανάλαφρη οινογνωσία για την οποία ενδείκνυται ο easygoing κήπος εμπλουτίζεται με εκλεκτά fingerfood και λαχταριστά συνοδευτικά, καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Ενισχυμένο φέτος με ένα υπαίθριο μπαρ στον κήπο του, το κομψό spot απογειώνει το ιταλιάνικο ταμπεραμέντο του με μια λίστα από aperitivi, όπου το Negroni, το Bellini και το Rossini βρίσκονται στην κορυφή. Τέλος, τολμηρά κοκτέιλ διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες του fine drinking, ενώ οι take away προτάσεις του θα σας συντροφεύσουν ακόμη και στην ακροθαλασσιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα.