
Ο Γιώργος Γαργαρέτας από το βραβευμένο «Grappa Vino & Aperitivo» του Βόλου, μας δίνει τα μυστικά για μια καλή «Paloma» που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα στο σπίτι.
«Paloma»
Υλικά
50 ml λευκή τεκίλα
25 ml χυμό λεμονιού ή lime
100 ml Grapefruit soda
Εκτέλεση
Βάζουμε αλάτι σε ένα πιάτο, βρέχουμε το χείλος ενός ψηλού ποτηριού με μία φέτα λεμόνι και το περιστρέφουμε πάνω στο πιάτο για να κολλήσει το αλάτι μας. Στη συνέχεια, γεμίζουμε το ποτήρι μας με πάγο, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε ελαφρώς. Τέλος, γαρνίρουμε με μία ροδέλα lime.