
Ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος από το «Odori Vermuteria di Atene» μας προτείνει τη συνταγή για ένα διαφορετικό Negroni που παντρεύει τις γεύσεις και τα αρώματα των ιταλικών και ελληνικών αποσταγμάτων.
«Sweet Home Negroni»
Υλικά
30 ml τσίπουρο
30 ml Italian Bitter (Martini Bitter ή Campari)
15 ml Vinsanto wine
15 ml κόκκινο βερμούτ
Εκτέλεση
Σε ένα δοχείο με πάγο προσθέτουμε τα υλικά και ανακατεύουμε. Έπειτα σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ένα χαμηλό ποτήρι με πάγο. Αρωματίζουμε με φλούδα λεμονιού και πορτοκαλιού.