Ο Γιάννης Κέδες, bartender και ιδιοκτήτης του βραβευμένου «Vogatsikou 3» στη Θεσσαλονίκη, μας δείχνει βήμα- βήμα πώς να φτιάξουμε την καλύτερη homemade Margarita.
Ο Γιάννης Κέδες, bartender και ιδιοκτήτης του βραβευμένου «Vogatsikou 3» στη Θεσσαλονίκη, μας δείχνει βήμα- βήμα πώς να φτιάξουμε την καλύτερη homemade Margarita.
Ο Γιάννης Κέδες, bartender και ιδιοκτήτης του βραβευμένου «Vogatsikou 3» στη Θεσσαλονίκη, μας δείχνει βήμα- βήμα πώς να φτιάξουμε την καλύτερη homemade Margarita.
Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗΑν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.
Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.
Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.
Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.
Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.
Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.