
Η Λορέτα Τόσκα μας προτείνει ένα δροσιστικό κοκτέιλ με βάση το τσίπουρο που θα συνοδεύσει άψογα τις ήσυχες μπαλκονάτες βραδιές.
«Balcony»
Υλικά
50ml Opurist τσίπουρο
100ml Aegean Tonic Three Cents
2 φέτες φρέσκο τζίντζερ
1 αγγούρι
Ποτήρι: Highball
Παγος: ICE UP Collins
Εκτέλεση
Σε ένα ψηλό ποτήρι βάζουμε ένα κομμάτι πάγο ICE UP Collins. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά, τα οποία έχουμε πάντα στο ψυγείο παγωμένα για καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος γαρνίρουμε με φρέσκο αγγούρι και τζίντζερ για τη φρεσκάδα και την αψάδα.
Tip: Βάζουμε το αναψυκτικό στο ποτήρι όσο πιο αργά μπορούμε, για να μη χάσουμε τις φυσαλίδες του.