Ο Διονύσης Πολάτος από το «Ipitou the Bar» και το «Finca Vigia», μας δίνει τη συνταγή για ένα σπιτικό Fizz, ένα εύκολο και δροσερό κοκτέιλ για όλες τις ώρες.
«Rum Fizz»
Υλικά
45 ml aged rum
1 κουτάλια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές του γλυκού ζεστό νερο
Μισό lime
Σόδα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ψηλό ποτήρι το μέλι με το ζεστό νερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, πάγο και απογεμίζουμε με σόδα. Γαρνίρουμε με ροδέλα πορτοκάλι και στικ κανέλας.