Homemade cocktail της ημέρας | «Rum Fizz», του Διονύση Πολάτου

Ο Διονύσης Πολάτος από το «Ipitou the Bar» και το «Finca Vigia», μας δίνει τη συνταγή για ένα σπιτικό Fizz, ένα εύκολο και δροσερό κοκτέιλ για όλες τις ώρες.

Homemade cocktail της ημέρας | «Rum Fizz», του Διονύση Πολάτου

Ο Διονύσης Πολάτος από το «Ipitou the Bar» και το «Finca Vigia», μας δίνει τη συνταγή για ένα σπιτικό Fizz, ένα εύκολο και δροσερό κοκτέιλ για όλες τις ώρες.

«Rum Fizz»

Υλικά

45 ml aged rum
1 κουτάλια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές του γλυκού ζεστό νερο
Μισό lime
Σόδα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ψηλό ποτήρι το μέλι με το ζεστό νερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, πάγο και απογεμίζουμε με σόδα. Γαρνίρουμε με ροδέλα πορτοκάλι και στικ κανέλας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο Κολωνάκι, για το remake του '42 Bar'

Η δεύτερη ζωή του εμβληματικού μπαρίστικου αθηναϊκού brand, το βρίσκει στην περίφημη γειτονιά του κέντρου και το εμπορικό κέντρο Λαιμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2025

Top 500 Bars: Τα κορυφαία μπαρ του 2025 σύμφωνα με ακόμη μία διεθνή λίστα

Ανακοινώθηκαν τα καλύτερα μπαρ της χρονιάς, σύμφωνα με την έγκριτη, αλγοριθμική κατάταξη του Le Cocktail Connoisseur και περιλαμβάνουν 7 στέκια της Αθήνας.

O Tornado Wallace πρωταγωνιστής του επόμενου Needless Clubnight

Μαζί του, οι Maria Politi και Chevy x Discojuice σε b2b set

Bond: Ένα νέο London Dry Gin που αξίζει την προσοχή

Γεννήθηκε στην καρδιά της Αγγλίας, σε ιστορικό αποστακτήριο με πάνω από έναν αιώνα τεχνογνωσίας και μερικούς από τους παλαιότερους χάλκινους άμβυκες της Βρετανίας

Το 'Έπρεπε' της Κυψέλης και η δεύτερη ζωή του

Νέα ομάδα, νέα φιλοσοφία και νέο μενού σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα spots της Κυψέλης, που βρίσκεται σε εξαιρετικά νόστιμο rebranding.

Στο Περιστέρι, το Όφλαϊν είναι το νέο luxury

Καλός καφές και προσεγμένες ζύμες, spritzes και cocktails, πίτσα και τάπας, σκανδιναβική απλότητα και αφαιρετική αισθητική στα ΔΠ.