Το «Six D.O.G.S.» γιορτάζει τα δέκα του χρόνια

Το hot spot της εναλλακτικής αθηναϊκής clubbing σκηνής γιορτάζει τα δέκα του χρόνια με ένα τριήμερο από DJ sets που διατρέχουν την μουσική δεκαετία του κέντρου, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα μενού cocktail και φαγητού.

Το «Six D.O.G.S.» γιορτάζει τα δέκα του χρόνια

Από τους Armani Had a Softer Touch μέχρι τον Chevy και από εκεί στους Trophy Wives, την Iro και τον Felizol, αλλά και καμιά 20αριά ακόμη acts στο πρόγραμμα, όλη η μουσική ιστορία της τελευταίας δεκαετίας του αθηναϊκού downtown θα περάσει από την οδό Αβραμιώτου στο τριήμερο γενέθλιο πάρτι του «Six D.O.G.S.» και δικαίως, αφού το στέκι της εναλλακτικής clubbing σκηνής του κέντρου έχει την τελευταία δεκαετία εδραιωθεί ως κομμάτι της ιστορίας της πόλης.

Ατέλειωτα ξενύχτια, πάρτι σε ταράτσες και αυλές, events σε κρατήρες ηφαιστείου και διαδρόμους αεροδρομίου, σπουδαίοι guests και αναπάντεχα happenings έχουν δώσει το στίγμα σε αυτήν την δεκαετία, όμως το τριήμερο πάρτι του «Six D.O.G.S.», στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου, θα θυμάται μεν το παρελθόν καλώντας περισσότερους από 25 DJs να αναλάβουν τα decks των διαφόρων χώρων του, θα κοιτάζει όμως προς το μέλλον οραματιζόμενο την επόμενη 10ετία, με μυρωδιές και γεύσεις από το ειδικά διαμορφωμένο μενού cocktails, αλλά και φαγητού στον νέο resto χώρο του.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Gig space (μετά τα μεσάνυχτα, είσοδος € 5)

00.00 - 02.00: Fro

02.00 - 04.00: Morah

04.00 - 06.00: Cirkle

06.00 - 08.00: Bmsk

Bar-Restaurant (από τις 22.00, είσοδος ελεύθερη)

22.00 - end: Trophy Wives (Stathis Mitropoulos + D’Arcy Foxx)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Gig space (μετά τα μεσάνυχτα, είσοδος € 5)

12-Hour Marathon:

00.00 - 02.00: Fragk & Gi

02.00 - 04.00: Chevy

04.00 - 06.00: Pan

06.00 - 08.00: Mr. Roussos

08.00 - 10.00: Bonso

10.00 - 12.00: Jonn

Bar-Restaurant (από τις 17.00, είσοδος ελεύθερη)

17.00 - 22.00: Felizol

22.00 - end: BOCADA (K. Bolas + Cat Black + dagritzikos) feat. Stella Kalisperatou

Κυριακή 27 Οκτωβρίου (μετά τα μεσάνυχτα, είσοδος € 5)

Gig space

Discosodoma Sunday Service:

00.00 - 02.00: Figkott

02.00 - 04.00: Maria Politi

04.00 - 06.00: Stathis

06.00 - 08.00: Trenton Chase

+Performers

Bar-Restaurant

17.00 - 22.00: Iro

22.00 - end: Armani Had a Softer Touch (Fotis Vallatos + Theodosis Michos)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Βασίλη Κυρίτση, πώς έγιναν ξανά της μόδας τα disco drinks;

Μία κουβέντα με τον κορυφαίο bartender και Lead Activation Strategist, στο πλαίσιο του προγράμματος Schweppes Brand Ambassadors, με αφορμή το νέο Schweppes Tropical Fusion.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/07/2025

Πώς είναι να πίνεις σε ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Ασίας

Όλα όσα κάνουν το Sunset Park στο Desa Potato Head του Μπαλί ένα από τα κορυφαία μπαρ στα πέριξ του Ινδικού ωκεανού.

Οι Adam Beyer και Maceo Plex σε ένα μοναδικό double bill

Το Bolivar Beach Club υποδέχεται δύο κολοσσούς της παγκόσμιας techno σκηνής. Το line-up συμπληρώνει ο Manolaco.

Ο Echonomist επιστρέφει στο Bolivar

Μαζί του, οι Nick Matthew και ΛVΛ.

Ο Βασίλης Κυρίτσης στους σημαντικότερους ανθρώπους από το σύμπαν των μπαρ για το 2025

Έγινε γνωστή η λίστα Bar World 100 του Drinks International, με εκείνους που 'τρέχουν' το bar industry για το έτος που διανύουμε. Ανάμεσά τους και ο συνδημιουργός των The Clumsies, Line και Walk In.

Sun:Set Beach Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στο DOT Beach Vibes

Το Σάββατο 5 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Α’ Πλαζ Βούλας.

Seacret: Το μυστικό της απόλαυσης στη Νέα Μάκρη

Στη Νέα Μάκρη, το "Seacret" αποκαλύπτει την καλοκαιρινή του μαγεία με θέα θάλασσα, signature cocktails και γεύσεις που σε κρατούν από το πρωί ως το βράδυ.