To «It’s Bingo Time!» επιστρέφει στο «Bios»

Το παιχνίδι – εμπειρία του Ηλία Φραγκούλη εγκαινιάζει την πέμπτη του σεζόν επιστρέφοντας στο φιλόξενο ισόγειο της οδού Πειραιώς, κάνοντας Bingo με #1 hits των μουσικών charts και του κινηματογραφικού box-office από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα.

To «It’s Bingo Time!» επιστρέφει στο «Bios»

Το παιχνίδι – εμπειρία του Ηλία Φραγκούλη επιστρέφει για την πέμπτη του σεζόν, κάνοντας ποδαρικό με #1 hits το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, σταθερά στο φιλόξενο ισόγειο του «Bios». Ως sampler των παιχνιδιών του επερχόμενου χειμώνα, στο πρώτο «It’s Bingo Time!» της σεζόν, τραγούδια που κατέκτησαν την κορυφή των charts από τα ’60s έως και το σήμερα, αλλά και κομμάτια από κινηματογραφικές ταινίες που πρώτευσαν στο box-office της χρονιάς που διανεμήθηκαν, γίνονται η αφορμή για το μουσικό πανδαιμόνιο ενός απ’ τα πιο πετυχημένα θεματικά parties των τελευταίων ετών στην Αθήνα.

Με μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες, movie trivia και karaoke σαματά, αλλά κι ατέλειωτο, αγνό κι ατόφιο fun στην ημερήσια διάταξη, οι παίκτες προμηθεύονται (ανά παρτίδα) διαφορετικές μεταξύ τους κάρτες με ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων ή τίτλους κινηματογραφικών ταινιών και ακούγοντας ένα audio απόσπασμα, προσπαθούν να αντιστοιχίσουν τα τετραγωνάκια τους με τα hits που ξεχύνονται από τα ηχεία, με απόλυτο στόχο το πολυπόθητο ουρλιαχτό ενός πετυχημένου Bingo! Τα δώρα… αλκοολισμού ή τα διάφορα (γνωστά στους «βετεράνους») αντικείμενα καθημερινής χρήσης (γέλια στο βάθος) και τα movie gadgets είναι μονάχα ένα μικρό bonus μπροστά στην όλη εμπειρία ενός παιχνιδιού που αφήνει τους παίκτες του… άφωνους, με όλες τις σημασίες της λέξης - απλά, πρέπει να το παίξεις για να το πιστέψεις!

iΈναρξη στις 10.30μ.μ., συνίστανται κρατήσεις στο 210 3425335.

Περισσότερες πληροφορίες

Bios Bar

Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ένα μπαρ βγαλμένο από τα 90s μόλις άνοιξε στην Ηλιούπολη

Το 'Yesterday’s' είναι ένα νέο, νοσταλγικό μπαρ στην Ηλιούπολη, που σου σερβίρει γεύσεις, ποτά, μουσικές και αίσθηση από την πιο ανέμελα κουλ δεκαετία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/12/2025

Τι σχέση μπορεί να έχει ο (μάλλον) επόμενος James Bond, ο Γιώργος Λάνθιμος και ένα κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι

Ο Aaron Taylor-Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια καμπάνια του Jameson για το Jameson Black Barrel.

Το 'El Mío Abnormal' δεν είναι το μπαρ που έχεις συνηθίσει

Ακόμη ένα μαγαζί-διαμαντάκι της ελληνικής επαρχίας: Σερβίρει με μοναδικό στυλ στον Βόλο.

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.