Οι Needless υποδέχονται τη νέα σεζόν στο «Ρομάντσο»

Iro, Chevy και Mr. Z επιστρέφουν στη βάση τους για να υποδεχτούν το φθινόπωρο στην αγαπημένη ταράτσα του κέντρου, υποδεχόμενοι τον DJ Lex.

Οι Needless υποδέχονται τη νέα σεζόν στο «Ρομάντσο»

Iro, Chevy και Mr. Z, οι τρεις residents του αθηναϊκού mobile party «Needless», επιστρέφουν στην πόλη και ανοίγουν τις βαλίτσες τους για να βγάλουν από μέσα καλοκαιρινές μουσικές και αναμνήσεις σε ένα welcome back party που υποδέχεται τη νέα σεζόν στην ταράτσα του «Ρομάντσο», την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Balearic, disco, house και electro ήχοι θα ζωηρέψουν το αγαπημένο spot του Κέντρου, ενώ τα decks θα μοιραστεί μαζί τους ο DJ και παραγωγός Lex, που πλέκει το στίγμα του στον ήχο της πόλης τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας συμμετάσχει σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά projects της αθηναϊκής dance σκηνής, μέσα από την Quantized Records, τα Move Parties και φυσικά το Radical Sounds Records Store, του οποίου υπήρξε ιδιοκτήτης. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.