
Τρεις expert της τεκίλας, ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ο μοναδικός μη Μεξικανός που έχει τον τίτλο του πρεσβευτή του μεξικάνικου ποτού, ο Γιώργος Καβακλης, δημιουργός του βραβευμένου «Spoiled» στη Δάφνη, και ο mixologist Θάνος Ξυκης, γνωστός για την αδυναμία του στο συγκεκριμένο απόσταγμα, δημιούργησαν ένα bar που εστιάζει στα προϊόντα της αγαύης και δεν είναι καθόλου συνηθισμένο.
Το «Barro Negro» που μόλις άνοιξε στην Ιωάννου Παπαρηγοπούλου μας δελεάζει με μια συλλογή σπάνιων ετικετών και μελετημένα κοκτέιλ που θα μας μυήσουν στον κόσμο της τεκιλας και του μεσκάλ.
