Σουρωτή: Νέα Εμφάνιση και Νέες Συσκευασίες

Η αγαπημένη σε όλους Σουρωτή ανανεώνει την εμφάνισή της και επανασυστήνεται στο κοινό, διατηρώντας ατόφια τη δροσερή απόλαυση και την ανάλαφρη γεύση της.

Σουρωτή: Νέα Εμφάνιση και Νέες Συσκευασίες

Η αγαπημένη σε όλους Σουρωτή ανανεώνει την εμφάνισή της και επανασυστήνεται στο κοινό με νέα ταυτότητα και νέες συσκευασίες. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε στοιχεία που διαχρονικά χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της, όπως η καθαρότητα, η κομψότητα, η φυσικότητα και η αυθεντικότητα, η νέα ταυτότητα της Σουρωτής έρχεται να αποτυπώσει και να οπτικοποιήσει τα στοιχεία αυτά.

Ως νέο σήμα επιλέχτηκε ένα κεφαλαίο «S» με έντονες καμπύλες που προκύπτουν αλληγορικά από την ίδια τη ροή του νερού που αναβλύζει στην πηγή. Παράλληλα, η νέα συσκευασία συμπληρώνεται από τον ρόδακα, ένα σύμβολο της περιοχής γύρω από την πηγή Σουρωτή, που από πολύ παλιά χαρασσόταν σε πολύτιμα βασιλικά αντικείμενα. Ο ρόδακας της Σουρωτής είναι τετράφυλλος, με τα τέσσερα φύλλα του συμβολίζουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.

Σουρωτή: Νέα Εμφάνιση και Νέες Συσκευασίες - εικόνα 1

Η νέα αυτή ταυτότητα αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου rebranding και μιας repositioning καμπάνιας της Σουρωτής, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι νέες συσκευασίες (γυάλινο μπουκάλι κα κουτάκι) αποτυπώνουν πλήρως την καθαρότητα και τη φρεσκάδα του περιεχομένου τους, σε μια νέα εκλεπτυσμένη, αρμονική και ανάλαφρη εκδοχή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Πόσο έτοιμος νιώθεις για το πρώτο super premium gin;

Η Granikal φέρνει στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο spirit Martin Miller’s Gin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2022

Ένας επτάωρος μουσικός μαραθώνιος στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes, Jay Jay και K.atou έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στο επόμενο των Κυριακάτικο Eden party του Plisskën Festival.

Νέες συνεργασίες και vegan culture στο "In Love Again"

Το μικρό αδερφάκι του πολυβραβευμένου "Baba Au Rum" δε σταματά να εξελίσσεται.

Κι αν η Μαυρομιχάλη είναι ο επόμενος hot δρόμος των Εξαρχείων;

Κάτι φαίνεται να τρέχει ανάμεσα σε Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.

Famous Comedy Nights, σε ένα μπαρ κοντά σου

Το Famous Grouse επαναφέρει το Stand Up Comedy στα πιο αγαπημένα μπαρ της πόλης.

Το "By The Glass" σβήνει 10 κεράκια

Και το γιορτάζει με ένα πάρτι, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Για bar-hopping κατά την εβδομάδα του Athens Bar Show

Τα περιβόητα guest bartendings, τα μοναδικά events και όλα όσα θα παίξουν στην αθηναϊκή πίνειν σκηνή, στο πλαίσιο του Athens Bar Show.