O J Balvin φέρνει τα mega hits του στο Primer Music Festival

Ο mega-star της latin χορευτικής μουσικής προστίθεται στο line up που θα αναστατώσει την Πλατεία Νερού.

O J Balvin φέρνει τα mega hits του στο Primer Music Festival

Ο μεγαλύτερος star που έχει γνωρίσει η latin μουσική σκηνή εδώ και χρόνια, σύμφωνα με το Billboard, αλλά κι ο πιο πετυχημένος άνδρας καλλιτέχνης σύμφωνα με το Spotify, ο mega-star των 12 δισεκατομυρίων views στο YouTube και headliner τεράστιων μουσικών φεστιβάλ ανά τον πλανήτη, με στάσεις σε Coachella, Lollapallooza, Primavera και αλλού, έρχεται για ένα μοναδικό show στο Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού στις 10 Ιουλίου.

Έχοντας κερδίσει 3 Latin Grammys και κατακτήσει 12 φορές την κορυφή των latin singles με κομμάτια όπως τα «Ginza», «Mi Gente», «Tranquilla» και πολλά άλλα, ο Κολομβιανός J Balvin είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η latin-pop κυριαρχεί στα charts, ενώ οι συνεργασίες του με superstars της παγκόσμιας μουσικής, όπως η Beyonce, η Selena Gomez, η Carbi B, ο David Guetta, ο Pharell Williams, ο Pitbull και άλλοι, τον έχουν εδραιώσει ως ένα από τα πιο καυτά ονόματα σε όλο τον πλανήτη.

Βάζοντας την Αθήνα στη λίστα των τουρνέ του για το φετινό καλοκαίρι, ο J Balvin προσθέτει το όνομά του πλάι σ’ αυτά των DJ Snake και Salvatore Ganacci που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το Primer Music Festival 2019, επιβεβαιώνοντας ότι το ραντεβού μας στις 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού θα είναι ένα από τα πιο χορευτικά βράδια της χρονιάς. Περισσότερα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ενώ η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, με εισιτήρια από 30 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.