Το νέο cocktail μενού του «White Monkey» τα σπάει…

Κυκλοφορεί το Tales of the White Monkey Volume 2, ένα cocktail μενού που μας οδηγεί σε νέες συναρπαστικές γευστικές περιπέτειες.

Το νέο cocktail μενού του «White Monkey» τα σπάει…

Οι tiki τύποι της Γυφτοπούλου στο Χαλάνδρι έκαναν πάλι τα exotic μαγικά τους και τύπωσαν έναν εντυπωσιακό κατάλογο μείξεων, το «Tales of the White Monkey Volume 2» που θυμίζει παλιά pulp περιοδικά. Εντυπωσιακές και επικίνδυνες γυναικείες φιγούρες βρίσκονται σε διάφορα άκρως εξωτικά σκηνικά, που περιλαμβάνουν ζούγκλα, σαφάρι ακόμα και πτήσεις πάνω από μαγευτικά νησιά.

Η δικιά μας βουτιά στην τροπική περιπέτεια ξεκίνησε με ένα πολύ καλό Mai Tai, εμπνευσμένο από τον ειδικό Trader Vic’s. Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με την κατηγορία των White Monkey Tikis, το 3 Dots and a Dash είναι σίγουρα εμπειρία… O Άγγελος Τριανταφυλλόπουλος έχει χρησιμοποιήσει ένα μυστικό blend από τέσσερα ρούμια και αναβαθμίζει έτσι την κλασική συνταγή.

Το νέο cocktail μενού του «White Monkey» τα σπάει… - εικόνα 1

Στεκόμαστε λίγο παραπάνω στη σελίδα με τίτλο «Απόδραση από τις άγριες γυναίκες που σκοτώνουν». Δεν λέω, περίεργος ο τίτλος, αλλά κολλάει με τις συνταγές που τα σπάνε και προκαλούν αμέσως γευστική απόδραση στη Καραϊβική. Απόδειξη η δροσερή και παιχνιδιάρικη παραλλαγή της Pina Colada, η Nui Colada με φρέσκια καρύδα ζευγαρωμένη με cranberry.

Για πρώτη φορά στις λίστες του White Monkey ακολουθούν sections αφιερωμένα σε κάποιο βασικό αλκοόλ. Έτσι έχουμε το Vodka Style με προτάσεις, όπως το Black Pearl, το London Style με πληθωρικό αντιπρόσωπο το Blue Iguana και τέλος το Mexico Style, με μια εντυπωσιακή Tiki Margarita. Μην διστάσετε να διαλέξετε το αγαπημένο σας spirit και μιλήστε με την Τίνα Σάρδης, για να σας φέρει το cocktail, που θα κερδίσει τον ουρανίσκο σας. Εμείς αυτό κάναμε και πέτυχε διάνα.

Το νέο cocktail μενού του «White Monkey» τα σπάει… - εικόνα 2

Δεν είναι όμως τα Style cocktails το μοναδικό new entry, υπάρχει μια νέα προσθήκη ακόμα πιο δυνατή. Το bar μετέφερε τη δράση του και στον πάνω όροφο δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μικρό εστιατόριο, με concept Izakaya. Το μενού επιμελείται ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος σεφ Στάθης Χρηστίδης. Μπροστά σου ετοιμάζει ταρταρ, cheviche, tataki και sushi rolls, που είναι φουλ αρωματικά και γευστικά. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε μερικά must taste, σίγουρα αυτά θα είναι το εκρηκτικό Tuna Tataki, το Poke beef Salad και το Sweet n Sour Ebi roll.

Το νέο cocktail μενού του «White Monkey» τα σπάει… - εικόνα 3

Το μενού σερβίρεται με μια ιεροτελεστία, που αφορά τη σειρά της γευστικής έντασης, περιλαμβάνοντας επίσης ένα nigiri of the day, ένα μαγειρεμένο cheviche και δυο πρωτότυπα γλυκά με highligt την Pina Colada.

Περισσότερες πληροφορίες

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.