Οι εκρηκτικοί Stereo Mc’s θα βρεθούν για μια βραδιά στο Faust

Έχετε χορέψει με κομμάτια τους και έχετε κουνηθεί με πολλά γνωστά remix τους και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να τους απολαύσετε σε ένα live dj set party μέχρι το πρωί στο πιο αρτιστίκ μπαρ της πόλης.

Οι εκρηκτικοί Stereo Mc’s θα βρεθούν για μια βραδιά στο Faust

Το «Faust» εδώ και μήνες τρέχει ένα ιδιαίτερο μουσικό event, το «Space Paradise», όπου κάθε εβδομάδα φιλοξενεί guest dj sets από γνωστούς dj του εξωτερικού και εκπροσώπους όλης της μουσικής dance σκηνής. Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου φιλοξενεί τους εξαιρετικούς «Stereo Mc’s», που θα έρθουν κατευθείαν από το Λονδίνο, για να ξεσηκώσουν τη νυχτερινή Αθήνα με κομμάτια όπως το «Deep Down n’ Dirty», το «Connected» και γνωστά remix τους σε Madonna και U2. Το πολυαναμενόμενο πάρτι θα ξεκινήσει από τις 22:00 και τους «Stereo Mc’s» θα πλαισιώσουν γνωστοί και δοκιμασμένοι dj της πόλης.

Την έναρξη θα κάνει ο «Electric Soul», όπου θα ψάξει βαθιά στην εξαιρετική δισκοθήκη του και θα σας φέρει τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα μουσικά κομμάτια, για να ξεκινήσει την βραδιά. Τη συνέχεια θα αναλάβει το δίδυμο των «Brotein» με εξαιρετικές μουσικές επιλογές που θα σας κρατήσουν ανεβασμένους, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ακριβώς πριν τους «Stereo Mc’s» τις μουσικές θα αναλάβει ο «Atsou» , που θα σας μυήσει στο «Madorasinda house» ήχο, συνδυάζοντας afro και μοντέρνα ηλεκτρονική μουσική.

Την βραδιά θα κλείσει, μετα τους «Stereo Mc’s», ο Thodoris Triantafillou με μουσικές όπως, euphoric techno, electro και house με μια new age rave αισθητική μέχρι τις 5:00 το πρωί, ενώ μαζί του θα είναι και ο «Atsou» σε ένα δυνατό back 2 back μέχρι το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
22.00-00.00 «Electrik Soul» (Balearic, Italo / Dream / House)
00.00-01.00 «Brotein» (Classics, House, Breakbeats)
01.00-02.00 «Atsou» (Afro House / Deep House)
02.00-04.00 «STEREO MC’s» (DJ Set) (House, Electro, Techno)
04.00-05.00 «Thodoris Triantafillou» (Electro, Euphoric Techno, Rave...)
05.00-06.00 «Triantafillou B2B Atsou»

i Είσοδος € 10 | Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Βασίλη Κυρίτση, πώς έγιναν ξανά της μόδας τα disco drinks;

Μία κουβέντα με τον κορυφαίο bartender και Lead Activation Strategist, στο πλαίσιο του προγράμματος Schweppes Brand Ambassadors, με αφορμή το νέο Schweppes Tropical Fusion.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/07/2025

Πώς είναι να πίνεις σε ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Ασίας

Όλα όσα κάνουν το Sunset Park στο Desa Potato Head του Μπαλί ένα από τα κορυφαία μπαρ στα πέριξ του Ινδικού ωκεανού.

Οι Adam Beyer και Maceo Plex σε ένα μοναδικό double bill

Το Bolivar Beach Club υποδέχεται δύο κολοσσούς της παγκόσμιας techno σκηνής. Το line-up συμπληρώνει ο Manolaco.

Ο Echonomist επιστρέφει στο Bolivar

Μαζί του, οι Nick Matthew και ΛVΛ.

Ο Βασίλης Κυρίτσης στους σημαντικότερους ανθρώπους από το σύμπαν των μπαρ για το 2025

Έγινε γνωστή η λίστα Bar World 100 του Drinks International, με εκείνους που 'τρέχουν' το bar industry για το έτος που διανύουμε. Ανάμεσά τους και ο συνδημιουργός των The Clumsies, Line και Walk In.

Sun:Set Beach Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στο DOT Beach Vibes

Το Σάββατο 5 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Α’ Πλαζ Βούλας.

Seacret: Το μυστικό της απόλαυσης στη Νέα Μάκρη

Στη Νέα Μάκρη, το "Seacret" αποκαλύπτει την καλοκαιρινή του μαγεία με θέα θάλασσα, signature cocktails και γεύσεις που σε κρατούν από το πρωί ως το βράδυ.