5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα

Τα μπαρ της πόλης το γιορτάζουν και μας καλούν σε ολονύχτια ξεφαντώματα, live μουσικά events και parties που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα

«Χριστούγεννα στην πόλη, Πάσχα στο χωριό»- λένε- και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Πράγματι, τα Χριστούγεννα η Αθήνα είναι στα καλύτερά της και μαζί της κι όλοι εμείς που επιδιδόμαστε σε ξέφρενο ξενύχτι, σαν να μην υπάρχει αύριο. Άλλωστε, ο καιρός το επιτρέπει, η διάθεσή μας σχεδόν το επιβάλει και τα αθηναϊκά μπαρ, με τόσες προτάσεις και event, μας το προσφέρουν απλόχερα. Γι’αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε 5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα, που πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στο πρόγραμμα.

#1 Ένα Christmas Party υπερπαραγωγή στο Gazarte

5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα - εικόνα 1

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το Gazarte και ο «Pepper 96.6» γιορτάζουν από νωρίς τα Χριστούγεννα με ένα τριώροφο πάρτι επικών διαστάσεων, που θα φιλοξενεί 4 stages, 30 μουσικούς, 20 χορευτές και 8 djs. Ετοιμαστείτε για μεγάλο χαμό με live μπάντες, μουσικοχορευτικά events και μοναδικά dj sets από τους παραγωγούς του «Pepper». Θα απολαύσετε τους George Michel Tribute Band του Αδάμ Τσαρούχη και θα χορέψετε με την Dark Secrets Live Band, και τους: Katerine Duska, Sugahspank, Idra Kayne, Δημήτρη Σαμόλη, Τόλη Φασόη, Γιώργο Μπίλιο και τη νέα γενιά Sneaky Blackbird και Amalia.

Σε άλλο stage θα βρίσκονται οι Swingin’ Cats με σπέσιαλ καλεσμένους και τα chorus girls των Athens Lindi Hop με το όνομα «A Bowl of cherries», που θα χορέψουν το «All that Jazz» από το μιούζικαλ «Chicago». Την βραδιά θα απογειώσουν φυσικά τα πολλά Dj’s sets και οι εκπλήξεις από τους παραγωγούς του «Pepper 96.6»: Dj Spector, Dj Snatch, Γιάννη Καστανάκη, Claudia Matola, Κοσμά Δεβελέγκα, Λιάνα Μαστάθη, Δημήτρη Λεμονίδη και Λουκία Σούπουλη!

i Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr : 8 ευρώ (χωρίς ποτό) / Ταμείο: 10 ευρώ (χωρίς ποτό)

#2 «Από την Πόλη έρχομαι…» πάρτι στο It’s a Bίλατζ

5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα - εικόνα 2

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το αγαπημένο στέκι στην εξωτική Κυψέλη έχει ετοιμάσει ένα μυσταγωγικό πάρτι που θα αποτελέσει ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο θαύμα. Δύο σημαντικοί djs της πόλης, η Korre και ο Lockbird, θα συναντηθούν από τις 21:00 στα decks του «It’s a Bίλατζ» με απρόβλεπτες συνέπειες. Το σίγουρο είναι ότι θα ακούσετε κουλ ψαγμένη μουσική και θα το διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

i Πλατεία Αγ.Γεωργίου, Κυψέλη

#3 Sillyboy’s Ghost Relatives Live στο Tiki Bar Athens

5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα - εικόνα 3

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου οι Sillyboy’s Ghost Relatives καλούν συγγενείς, φαντάσματα και όλους εσάς στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι- συναυλία τους στο -παντός καιρού-Tiki Bar Athens. Θα το γιορτάσετε με οικογενειακά καλέσματα και φαντασ(μα)τικούς φίλους σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα με πολλές εκπλήξεις. Η γνωστή μπάντα θα απογειώσει την εμπειρία με αγαπημένες indie pop μουσικές, ενώ οι πιο μυημένοι φανς του ήχου και οι λάτρεις του βινυλίου θα εκπλαγούν ευχάριστα με τις εκπλήξεις που τους ετοιμάζουν.

#4 Το Mo Better συναντά το Χοροστάσιο

5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα - εικόνα 4

Την Παραμονή των Χριστουγέννων όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε, ξέρετε που θα καταλήξετε για after ξεφαντώματα. Η σύμπραξη Mo Better – Χοροστασίου, των δύο κατεξοχήν after της πόλης, δεν πρέπει να χαθεί από κανέναν αφού προβλέπεται να είναι ένα πάρτι φωτιά. Πίσω απ' τα decks θα είναι οι Dalianis+friends και δεσμεύονται να παίξουν όλα αυτά που θέλετε να ακούσετε σε ένα πάρτι που θα σας κρατήσει μέχρι το πρωί.

i Σκουλενίου 2Β, κέντρο

#5 Η εναλλακτική σκηνή των 80ς σε ένα πάρτι στη Death Disco

5 δυνατές προτάσεις για nightlife εξορμήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα - εικόνα 5

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Death Disco στο Ψυρρή ετοιμάζει ένα δυνατό πάρτι αφιερωμένο στα συγκροτήματα- «εικονίσματα» της post-punk σκηνής των 80ς που μας έχουν σημαδέψει. Στα decks θα βρίσκεται από τις 23:00 ο Λεωνίδας Σκιαδάς και θα επιλέγει μουσικές αποκλειστικά από τα αγαπημένα μας group: Joy Division, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Sisters of Mercy, Nick Cave, Siouxsie and the Banshees, The Sound και Bauhaus σε μια βραδιά που δεν αφήνει περιθώρια για μετριότητες.

i Είσοδος: 5 ευρω (με μπίρα/ κρασί)

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Bars

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.