Χριστουγεννιάτικα gift shops σε αγαπημένα μπαρ της πόλης

Θα βγείτε στα αγαπημένα σας μπαρ, θα περάσετε καλά και γιατί όχι…θα αγοράσετε τα δώρα των γιορτών για εσάς και τους φίλους σας!

Χριστουγεννιάτικα gift shops σε αγαπημένα μπαρ της πόλης

Το κλίμα των εορτών συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: δώρα, δώρα και πάλι…δώρα! Επειδή το λαϊκό προσκύνημα που γίνεται στις μεγάλες αγορές της πόλης δεν είναι για όλους, τι θα λέγατε να κάνετε τα ψώνια σας κρατώντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ στο χέρι, ακούγοντας ωραίες μουσικές; Αν γνέφετε θετικά, είστε τυχεροί γιατί σας έχουμε προτάσεις για shopping και drinking ταυτόχρονα, ώστε οι φετινές αγορές να είναι πιο διασκεδαστικές από ποτέ.

Ξεκινάμε με αυτό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου, μεταξύ 11:00 και 19:00, όπου το Barrett, το αγαπημένο στέκι του Ψυρρή, φιλοξενεί το Pop Up Shop των Heartbeatlnk Apparel και Handicraft Workshops. Εκεί θα βρείτε γυναικεία και αντρικά ρούχα και αξεσουάρ με την μοναδική αισθητική των Heartbeatlnk, με επιρροή από την τέχνη του tattoo και την ιερή γεωμετρία, όπως: μοναδικά t-shirts και ζακέτες, ιδιαίτερα κολάν, βελούδινα Japanese mini φορέματα και κιμονό, σκουφάκια, καπέλα, υπερμεγέθη φουλάρια και τσάντες χειρός. Θα βρείτε, επίσης, φοβερά είδη σπιτιού δια χειρός των Handicraft Workshops όπως ντιζαϊνάτες κουρτίνες και φυσικά δεν θα λείψουν τα δημοφιλή μαξιλάρια και πουφ του brand.

Όσοι από εσάς είστε της τελευταίας στιγμής, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, το Pop Up Shop μετακομίζει στο Χαλάνδρι, στο εξωτικό White Monkey.

Χριστουγεννιάτικα gift shops σε αγαπημένα μπαρ της πόλης - εικόνα 1

Επόμενη στάση για τις αγορές μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το πάντα γιορτινό Noel στην στοά Κουρτάκη. Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου από τις 18:30 στο πρώτο όροφο του Noel σας περιμένουν τα αγαπημένα ελληνικά brands Jour jewelry και Dudette, για να αγοράσετε μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ για εντυπωσιακές εμφανίσεις της ημέρες των γιορτών. Το Pop up event θα έχει και ιταλικό αέρα με 5 μοναδικά κοκτέιλς και τον Παναγιώτη Φράγκο πίσω από την μπάρα να κάνει τα μαγικά του. Ψωνίστε άφοβα τα δώρα των γιορτών και δοκιμάστε μία από τις τρεις εκδοχές Spritz ή ένα από τα υπέροχα Marendry Mule και Gozio Aperitivo.

Περισσότερες πληροφορίες

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.